Ki vállal papírgyűjtést oktatási intézményekben?

  • Humusz Recycling Kft: Az alapszolgáltatás lényegében szállításszervezés, azaz az intézményben szelektíven gyűjtött hulladék rendszeres elszállítása az épületből. komplex szolgáltatás keretében az intézményből történő szállításszervezésen túl az intézményre szabott, teljes körű és kulcsrakész gyűjtési rendszert alakítunk ki és működtetünk.
  • Feparec Kft.: 500 kg papírhulladék összegyűjtése esetén a FEPAREC Kft. saját költségén gépkocsit küld. A hulladékot beszállítja központi telepére, itt digitális hídmérlegen a hulladék mérlegelésre kerül. Az ellenérték postai úton, vagy átutalással kerül kifizetésre a Társasházak részére.
  • Duna Recycling Bt.: Iskolákban, óvodákban 1,1 köbméteres vagy nagykonténeres gyűjtést szerveznek, míg a lakosságnál 240 literes vagy 1,1 köbméteres konténerbe gyűjtik a papírt, amit a lépcsőházban tárolnak.
  • Budafok Recycling Zrt.: Papírhulladék-gyűjtés óvodák és iskolák részére Szentendre 25 km-es körzetében. Tel.: 26/302-942
  • Nagy és Hettich Kft.: Fő tevékenységük a hulladékpapír-nagykereskedelem, így a  nyomdákban, a különféle ipari, kereskedelmi vállalkozásoknál keletkező, valamint az iskolák, óvodák által begyűjtött papírhulladékot megvásárolva, a telephelyükön  (1103 Budapest, Gyömrői út 128.) válogatás és bálázás után  újrahasznosításra adják át a papírgyáraknak.
  • Duparec Kft.: A Dunapack Rt. leányvállalata megkülönböztetett figyelmet fordít az ifjúság környezettudatos nevelésére, iskolai papírhulladék gyűjtő akciókat, kiállításokat, ismeretterjesztő előadásokat szervez.
  • Asco Hungária Kft.: Lakossági és önkormányzati igények alapján Budapest több kerületében végeznek szelektív papírgyűjtést a cég által kihelyezett gyűjtőedényekbe. A kihelyezett gyűjtőedények száma, mérete az adott lakóházban keletkező papírhulladék mennyiségétől függ.
  • A Papír Guru Kft Kft. (2316 Tököl, Dobó Katica utca 1/a) papírfelvásárlással foglalkozik. ISKOLÁK, INTÉZMÉNYEK FIGYELEM! Ha már nem lehet megmozdulni sem a feleslegessé vált tankönyvek, folyóiratok, fénymásoló papírhulladékok, újságok, napilapok és minden egyéb más jellegű papírhulladékoktól, akkor hívják a 06-20-9314688-as vagy a 06-20-3187903-as telefonszámot.
  • Az INEST Nonprofit Kft. papírgyűjtő programokat szervez: papírgyűjtőt helyez el cégeknél, irodaházakban, oktatási intézményekben, melyeket rendszeresen ürít is. Elérhetőség: [email protected], 06-80-911000.