Zöld Iroda Nap - börze és képzés

zld_iroda_120Ötletek, tanácsok, gyakorlati példák Zöld Iroda kialakítására és mûködtetésére a KÖVET rendezvénye

Napjaink több mint egyharmadát zárt irodában ülve töltjük, így joggal merül fel az igény egy egészségesebb, emberbarátabb munkahely kialakítására. És ha az átalakítás még környezeti és gazdasági hasznokkal is párosul, talán a fõnökünk is hamarabb meggyõzhetõ arról, hogy itt az ideje irodánkat - a mai elvárásoknak megfelelõen - környezet és emberbaráttá tenni.


A KÖVET-INEM Hungária immár 10. éve futó Zöld Iroda programjának újabb állomásaként, 2007. április 27-én megrendezésre kerül a Zöld Iroda Nap. Magyarországon először a hazai környezetbarát irodai eszközök és berendezések gyártóinak és forgalmazóinak seregszemléjével várják az érdeklődőket.

A KIÁLLÍTÁS:

A rendezvény egy olyan platformot igyekszik biztosítani, ahol az egyes kiállítók megismertethetik az érdeklődőkkel a gyakran kevésbé ismert környezetbarát irodaszereket, illetve azok előnyös tulajdonságait.

A KÉPZÉS:

A kiállítás kísérő rendezvényeként tartandó képzésen előadásokkal és esettanulmányokkal várják az érdeklődőket. Fókuszban a környezetbarát iroda kialakításának gyakorlati lépései.

ZÖLD IRODA VERSENY és ZÖLD IRODA MINŐSÍTÉS:

A Követ 2007-ben ismét szeretné megrendezni a Zöld iroda versenyt, továbbá új projektként Zöld iroda minősítő programot is indít.

A rendezvény helyszíne: a Magyar Telekom székháza 1013 Budapest, Krisztina körút 55.

Időpont: 2007. április 27 (péntek), 9:00 - 16:30

Bővebb információért, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségen, vagy látogasson el honlapunkra:

Vályi Zsuzsa

Programasszisztens

Tel: 1/473-2290

www.kovet.hu