Vörösvári Virágtalálkozó

Időpont: 
szombat, 2012, október 6 - 15:00 - 18:00
Helyszín: 
Városi könyvtár

A Szebb Környezetünkért Egyesület a Kertbarátok Köre és a Városi Könyvtár nyolcadik alkalommal rendezi meg 2012. október 6-án, szombaton 15 órátólVörösvári Virágtalálkozót a Városi Könyvtárban

Szeretettel várjuk mindazokat, akik kertjükben feleslegessé vált virághagymát, virágmagot, bokrokat hoznak, és azokat, akik elültetik ezeket kertjükbe vagy közterületre, és gondozásukat a későbbiekben is vállalják.

Program:

14.45-kor indul a Vásár térről a Vörösvári Mazsorettegyüttes és az „A tempo” Koncertfúvós Zenekar, és vonul az Akácfa és Petőfi utcán a Városi Könyvtárba

15 órakor Komposztálók átadása a vörösvári iskoláknak, óvodáknak-felajánlók: Oroszláncsalád, Mikrolin Hungary Kft., Bereg Jövője Alapítvány, Gébex Kft.

Virágénekek Bihari Nóri előadásában

Kézműves foglalkozások nem csak gyerekeknek:
„Alu-go”- avagy készítsünk játékokat az alumínium italos dobozból Balázs Gyula csobánkaitanár segítségével!
Teatasak hajtogatás Mogyorósi Istvánnéval, Origami Kis Borsó Csaba vezetésével
„A tojástartó, a zokni és a dugó új élete”- újrahasznosítás Dr. Bozsár Judittal, Kis BorsóEtelkával, Albel Attilánéval, Hegyvári Istvánnéval, Malok Andreával
Cseréld el szalvétáidat!- szalvétagyűjtők klubja Bózsa Anikóval

Keressük Vörösvár legkülönlegesebb növényét- a növényt vagy fotóját várjuk arendezvényre!

„Ahány ház-annyi pogácsa!”- pogácsasütő verseny értékes nyereménnyel!Támogató: Elektro-Doki

16 órakor Virágkötő verseny- a közönség soraiból várjuk a jelentkezőket, általunk adottalapanyagokból készíthetnek csokrot. Támogató és a zsűri elnöke Kövesdi- Molnár ZsuzsannaA „Vörösvári Tanösvények” c. kiállítással, vetítéssel és meglepetésekkel várjuk a családokat!

Kertbarátok kertészeti szaktanácsadása, borkóstoló

A zárt flakonban hozott használt sütőolajat begyűjtjük a program ideje alatt!

KUPAKGYŰJTŐVERSENY- ajándék a legtöbb műanyagkupakot összegyűjtőnek!

A Városi Könyvtár udvarán szept.28-tól és október 6-án, szombaton délelőtt a Könyvtárban már 10 órátólátvesszük a felajánlott növényeket, virághagymákat, virágmagokat! Állatmenhelynek takarót és tápot gyűjtünk!

További információk: www.tegyvalamit.hu

Köszönjük Pilisvörösvár Önkormányzata és a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezettámogatását! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

SZKE, Városi Könyvtár, Kertbarátok Köre

További információ: 
www.tegyvalamit.hu