V. Ökopolitikai Nyári Egyetem

Időpont: 
kedd, 2012, július 31 - 15:00 - vasárnap, 2012, augusztus 5 - 15:00
Helyszín: 
Bodajk, Tölgyes Tábor
A szervezők nevében sok szeretettel meghívjuk Önt az V. Ökopolitikai Nyári Egyetemre, amely 2012. július 31. és augusztus 5. között lesz Bodajkon.

Az idén immár ötödik alkalommal rendezzük meg Ökopolitikai Nyári Egyetemünket, melynek célja hogy a lehető legszélesebb közönség megismerje az ökopolitikai gondolkodást. Bemutatjuk, a mindennapjainkban mit tehetünk azért, hogy a föld véges erőforrásait ne aknázzuk ki teljesen, és hogy a közösségi döntéseket miként tudjuk ilyen irányba befolyásolni. A táborban elismert hazai és nemzetközi szakemberek, a témában eredményesen munkálkodó civilek és közösségi kezdeményezések vezetnek közösségépítő programokat, workshopokat, kerekasztal beszélgetéseket, melyek sorát koncertek, kézműves foglalkozások, színházi előadások, filmvetítések, táncos programok, esti bulik lazítják majd.

A Nyári Egyetemre regisztrálni, valamint a részletes programot böngészni a rendezvény honlapján lehet. 

Szervezők, támogatók:
Az V. Ökopolitikai Nyári Egyetemet az Ökopolitikai Műhely Alapítvány szervezi, a Green European Foundation és a Zöld Szabadegyetem Egyesület együttműködésével. A rendezvény támogatói a Heinrich Böll Alapítvány, az Európai Zöld Párt és az Ökopolisz Alapítvány, melyek a programok szervezésében és lebonyolításában is aktívan részt vállalnak.

Együttműködő partnerek:
Krétakör, TedX

További információ: