Túl sok cucc találkozó

Időpont: 
kedd, 2014, július 15 - 10:00 - 13:00
Helyszín: 
Nyíregyháza

A Humusz Szövetség elindította „Túl sok cucc?” elnevezésű, tárgyi adományozást népszerűsítő programját, melynek keretében Nyíregyházán az E-Misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület július 15-én 10-órától Túl sok cucc találkozót tart az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda Nyíregyházi irodájában (4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1. (Korzó Bevásárlóközpont B épület 2. emelet)).

A találkozó célja a program bemutatása, ismertetése, és népszerűsítése a városi lakosság körében, és annak a gondolatnak a tudatosítása, hogy a legkisebb gemkapocstól egészen a hűtőig minden tárgy hasznos lehet valaki számára.

Az első körben tíz olyan civil szervezet kapcsolódott be a programba, mint a Most Élsz Egyesület, a Gyermekmosoly Gyermek és Ifjúsági Egyesület, a Kalamáris Egyesület, vagy Szabolcsi Szociális Szövetkezet, akik a nehéz vagy hátrányos helyzetű családoknak, fiataloknak, közösségeknek nyújtanak támogatást; de megjelenik az Zöld Kerék Alapítvány, az Energia és Környezet Alapítvány, az Ifjú Botanikusok Baráti Köre vagy a PCAS Állatmentő és Környezetvédő Segélyegyesület, akik a környezet- és természetvédelmet, és az egészséges-, környezetkímélő életmódot képviselik, vagy a Nyíregyházi Kosár Közösség, akik a helyi termelőket támogatja.

A találkozón az adomány fogadó civil szervezetek bemutatkoznak. Célunk a találkozón egy párbeszéd, egy szorosabb kapcsolat kialakítása az által, hogy a lakosság személyesen is megismerheti a civil szervezetek képviselőit, és a szervezeteket, ez által nagyobb örömmel juttatják el adományaikat a fogadó szervezetek felé. Reményeink szerint az első felajánlások is megtörténhetnek a nap folyamán.

vidékfejlesztési Minisztérium A programot a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatja.

További információ: 
Bozóki Viktória 42/423-818