A Tükörben a Világ kiállítás

Időpont: 
kedd, 2014, május 20 - 00:00 - hétfő, 2014, június 30 - 00:00
Helyszín: 
Nagybajom, Művelődési Ház (Kossuth L. u. 19.)

Ismét vidéken lesz látható a vándorkiállítás, ha a térségben jártok nézzetek be! 
2014 tavaszán két helyszínen is bemutatásra kerül a Tükörben a Világ kiállítás Somogyország szívében, a Kadarkúti-Nagybajomi Kistérségi Társulásnak köszönhetően. A rendezvények célja a kistérség településein élő hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik esélynövelése, kulturális életük gazdagítása. A színes, kacskaringós tárlat számtalan installációval és játékkal gondolkodtatja el a látogatót, hogy a jövőt, az élhető Földet hogyan és miért is tesszük kockára ma.

A Tükörben a Világ színes, kacskaringós vízió temérdek installációval és játékkal. Célja a fenntartható fejlődés ösvényének felkutatása.

A látogatók számos környezettudatos viselkedési formával – mint például a komposztálás, a tudatos vásárlás, az ökológiai lábnyom, vagy a szelektív hulladékgyűjtés – találkoznak a tárlat során, amelyekből kiválaszthatják, melyek követését tudják vállalni a jövőben környezetük védelme érdekében.

Nagybajom

2014. május 20. - június 3. 
 

 

 

Megnyitó: május 20.: kedd: 14:00
Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8.00-18.00 óráig

Szombat - vasárnap: 11.00-18.00 óráig.

A kiállítás megtekintése ingyenes, de csoportok esetén (10 fő fölött) regisztrációhoz kötött, mert szakmai tárlatvezetést biztosítanak!!

Bővebb információ és jelentkezés >> www.tukorbenavilag.hu

További információ: 
http://www.tukorbenavilag.hu/