Pillangó Adományvásár

Időpont: 
szombat, 2013, március 23 - 13:00 - 19:00
Helyszín: 
Szimpla Kert

A Pro Cserehát Egyesület programjai támogatására adományvásárt szervez. Ha szereted a bolhapiacokat és fontos számodra a környezetvédelem, gyere el március 23-án a Szimpla Kertbe és nézz körül, hátha Te is találsz magadnak valamit! A szervezet a vásárra tárgyi felajánlásokat is örömmel fogad.

Pro Cserehát Egyesületet 2009-ben alakult. A civil szervezet célja komplex térségfejlesztő programok kialakítása, azok beindítása és nyomon követése. A szervezet munkamódszerét tekintve összetett társadalmi problémákra keres összetett válaszokat például a munkahelyteremtés, az egészséges életmód és a környezetvédelem ötvözésével. Minden programjukban igyekeznek az érintett felek összességét bevonni a tervezésbe és kivitelezésbe egyaránt.

Nevükhöz fűződik a többek közt a Prolecsó program, melynek célja, hogy együttműködve a helyi önkormányzatokkal és a szegény, de ambiciózus roma és nem roma emberekkel elterjessze a fenntartható kistelepülési vegyszermentes gazdálkodást.

A szervezet most programjai támogatására tavaszi adományvásárt szervez a Szimpla kertben2013. március 23-án, szombaton 13.00 és 19.00 óra között. A rendezvényre szívesen fogad tárgyi felajánlásokat, amiket március 17-ig lehet jelezni Dömötör Annamáriánál az [email protected] címen vagy a 0630/350-0485 telefonszámon.

 

 

A jó állapotú, hasznos tárgyakat a vásáron értékesíti a szervezet. Ha tehát segíteni szeretnél nekik,  felajánlhatod számukra az otthon porosodó, felesleges holmidat vagy/és vásárolhatsz a rendezvényen.

Ha a tavaszi megújulás jegyében használt, de jó minőségű táskát, ékszert keresel, gyere tehát a Szimpla Kertbe. Találsz még övet, napszemüveget, nyakkendőt, sálat, kalapot, esernyőt, karórát és sok más kincset is, mint egy jó bolhapiacon!

További részleteket és ízelítőt az eddig felajánlott tárgyak képeiből a szervezet Facebook oldalán találsz.

További információ: 
www.bffd.hu