Nulla Hulladék Turné programelem - VII. Bioritmusfesztivál

Időpont: 
péntek, 2013, szeptember 13 - 08:00 - szombat, 2013, szeptember 14 - 17:00
Helyszín: 
Békéscsaba

A Humusz Szövetség civil szervezetek tömörüléseként tizennyolc éve képviseli a hulladékmegelőzés ügyét. A Szövetség Nulla Hulladék Hálózatának jelenleg 52 helyi civil szervezet a tagja. A szervezet 2009-ben elindított Nulla Hulladék Programjában kiemelt szerepet kap a lakosság szemléletformálása olyan tanácsokkal, mindennapi tippekkel, amelyek a hulladék keletkezésének megelőzését, más megközelítésben az átgondolt fogyasztást és a hulladékszegény életmód terjedését segítik.

A Humusz Szövetség Nulla Hulladék Turnéjának célja, hogy csökkenjen a hazai hulladéktermelés. A Humusz e program keretében, tagszervezetei és a Nulla Hulladék Hálózata aktív közreműködésével országszerte több tucatnyi fesztiválon jelenik meg idén információs standjával, melyen előadásokkal, interaktív játékokkal, bemutatókkal várja az érdeklődőket. A látogatók számára gyakorlatias tanácsokkal, kiadványokkal szolgálunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet otthonunkat, életmódunkat és szemléletünket egyszerűen környezetbaráttá tenni.

VI. Bioritmusfesztivál:
Vannak olyan élmények és érzések, amelyek nem megvehetők. Egy összetartó közösség őszinte, egymás iránt érzett szeretete ilyen. A pénz itt kevés, ide odafigyelés és törődés kell, valamint őszinte érdeklődés az embertársunk iránt. Aki már tapasztalta, tudja, hogy miről beszélek.
Az előző évekhez hasonlóan lesznek gyógyítók, táncosok, a szívünkig érő zenék, ébresztő előadások és nagy találkozások. Ritka kincs egy olyan másfél nap, amikor magad mögött tudod hagyni a világ zaját és élvezheted a VANságodat. Ezen a találkozón általában mindenki ezt teszi.

Időpont: 2013.09.13-014.
Helyszín: Békéscsaba

Az esemény a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület szervezésével valósul meg.

Bővebb információ ezen a honlapon érhető el.

További információ: 
www.humusz.hu