Nulla Hulladék Turné programelem - Hétrétország Fesztivál

Időpont: 
hétfő, 2013, augusztus 19 - 08:00 - kedd, 2013, augusztus 20 - 17:00
Helyszín: 
Őriszentpéter

A Humusz Szövetség civil szervezetek tömörüléseként tizennyolc éve képviseli a hulladékmegelőzés ügyét. A Szövetség Nulla Hulladék Hálózatának jelenleg 52 helyi civil szervezet a tagja. A szervezet 2009-ben elindított Nulla Hulladék Programjában kiemelt szerepet kap a lakosság szemléletformálása olyan tanácsokkal, mindennapi tippekkel, amelyek a hulladék keletkezésének megelőzését, más megközelítésben az átgondolt fogyasztást és a hulladékszegény életmód terjedését segítik.

A Humusz Szövetség Nulla Hulladék Turnéjának célja, hogy csökkenjen a hazai hulladéktermelés. A Humusz e program keretében, tagszervezetei és a Nulla Hulladék Hálózata aktív közreműködésével országszerte több tucatnyi fesztiválon jelenik meg idén információs standjával, melyen előadásokkal, interaktív játékokkal, bemutatókkal várja az érdeklődőket. A látogatók számára gyakorlatias tanácsokkal, kiadványokkal szolgálunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet otthonunkat, életmódunkat és szemléletünket egyszerűen környezetbaráttá tenni.

Hétrét fesztivál:
Hétrétország Fesztivál 2013. A szerek és porták fesztiválja. A nyár végén zajló tíz napos fesztivál tizenegyedik alkalommal várja az érdeklődőket az Őrség - mint egy falvakból, szerekből, rétekből, tártkapus portákból álló alkalmi ország felfedezésére. 

Időpont: 2013.08.19-08.20.
Helyszín: Őriszentpéter

Az esemény a REFLEX Környezetvédő Egyesület szervezésével valósul meg.

Bővebb információ ezen a honlapon található.

További információ: 
www.hetretorszag.hu