Nulla Hulladék Turné programelem - Győrkőc Fesztivál

Időpont: 
szombat, 2013, július 6 - 08:00 - vasárnap, 2013, július 7 - 17:00
Helyszín: 
Győr

A Humusz Szövetség civil szervezetek tömörüléseként tizennyolc éve képviseli a hulladékmegelőzés ügyét. A Szövetség Nulla Hulladék Hálózatának jelenleg 52 helyi civil szervezet a tagja. A szervezet 2009-ben elindított Nulla Hulladék Programjában kiemelt szerepet kap a lakosság szemléletformálása olyan tanácsokkal, mindennapi tippekkel, amelyek a hulladék keletkezésének megelőzését, más megközelítésben az átgondolt fogyasztást és a hulladékszegény életmód terjedését segítik.

A Humusz Szövetség Nulla Hulladék Turnéjának célja, hogy csökkenjen a hazai hulladéktermelés. A Humusz e program keretében, tagszervezetei és a Nulla Hulladék Hálózata aktív közreműködésével országszerte több tucatnyi fesztiválon jelenik meg idén információs standjával, melyen előadásokkal, interaktív játékokkal, bemutatókkal várja az érdeklődőket. A látogatók számára gyakorlatias tanácsokkal, kiadványokkal szolgálunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet otthonunkat, életmódunkat és szemléletünket egyszerűen környezetbaráttá tenni.

Győrkőc fesztivál:
A sok tanulás, iskolatáska cipelés után rá is fér a gyerekekre egy kis önfeledt szórakozás, hiszen a vakáció nem is szólhat másról csak kikapcsolódásról és pihenésről. 2013. július 5-7. között a Győrkőcfesztivál minden programja, látnivalója ezt a célt szolgálja, hogy a gyerekek nagyon-nagyon jól érezzék magukat, jól mulassanak. Csupa mese, varázslat, móka és kacagás várja a családokat Győr „legcsaládibb” fesztiválján a Győrkőcfesztiválon!

Időpont: 2013.07.06-07.07.
Helyszín: Győr

Az esemény a Reflex Környezetvédő Egyesület szervezésével valósul meg.

A fesztiválról bővebb információ ezen a linken érhető el. 

További információ: 
www.gyorkoc.hu