Megehetem a Mikulást? Élelmiszer - biztonság - ökológia
Vajon... tudjuk, mit veszünk le az áruház polcáról? mi az a dioxin és hogyan kerül a disznóhúsba? a fokhagyma miért Kínából, a "szegedi piros" miért Dél - Afrikából érkezik? tényleg nem lehet megélni a mezõgazdaságból, egyre magasabb élelmiszerárak mellett? naponta mennyi mérget eszünk meg és mennyit vagyunk képesek elviselni?
Aki kérdez: Para-Kovács Imre
Aki válaszol:
- Haraszti Anikó, Tudatos Vásárlók Egyesülete
- Gyaraky Zoltán, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-elemzési Főosztályának a vezetője
- Jávor Benedek biológus, az LMP választmányi tagja
Időpont: 2008. december 16. 18:00
Helyszín: Toldi Mozi aulája (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)
Forrás: Tudatos Vásárló