Megehetem a Mikulást? Élelmiszer - biztonság - ökológia

Vajon... tudjuk, mit veszünk le az áruház polcáról? mi az a dioxin és hogyan kerül a disznóhúsba? a fokhagyma miért Kínából, a "szegedi piros" miért Dél - Afrikából érkezik? tényleg nem lehet megélni a mezõgazdaságból, egyre magasabb élelmiszerárak mellett? naponta mennyi mérget eszünk meg és mennyit vagyunk képesek elviselni?

 

Aki kérdez: Para-Kovács Imre

Aki válaszol:

  • Haraszti Anikó, Tudatos Vásárlók Egyesülete
  • Gyaraky Zoltán, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-elemzési Főosztályának a vezetője
  • Jávor Benedek biológus, az LMP választmányi tagja


Időpont: 2008. december 16. 18:00

Helyszín: Toldi Mozi aulája (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)

 

 

 

Forrás: Tudatos Vásárló