Már a hús sem a régi

Tóth Gábor, élelmiszermérnök õsszel nagy sikerû elõadást tartott nálunk az élelmiszeradalékokról.

Elhallgatott tények az állati termékek feldolgozásáról. Mennyire betegek az emberi fogyasztásra szánt állatok? A tumorkeltõ vírusokról: tényleg veszélyt jelenhetnek ránk az elfogyasztott daganatos állatok? Mi a különbség a nagyüzemi és a háztáji csirke között? Megoldási javaslatok: biohús, hússzegény és húsmentes étkezés.

Szerda esték a HuMuSz Házban - részletes tavaszi program

Tóth Gábor, élelmiszermérnök ősszel nagy sikerű előadást tartott nálunk az élelmiszeradalékokról.

Elhallgatott tények az állati termékek feldolgozásáról. Mennyire betegek az emberi fogyasztásra szánt állatok? A tumorkeltő vírusokról: tényleg veszélyt jelenhetnek ránk az elfogyasztott daganatos állatok? Mi a különbség a nagyüzemi és a háztáji csirke között? Megoldási javaslatok: biohús, hússzegény és húsmentes étkezés.

Szerda esték a HuMuSz Házban - részletes tavaszi program