Halál a konyhában - Benda Judit előadása

hak_konyvborito_120 Kezdõdik a szerda esti sorozat a HuMuSz Házban!

Ma már szinte a mesterséges termékek számítanak „élelmiszernek", és ezek fogyasztását tekintjük normálisnak, míg azokat az embereket, akik a természetes táplálkozásra törekszenek, kívülállónak bélyegezzük.

A napi tapasztalat tanítja arra az embert, hogy a krumplidarabok mindig szép simán peregnek ki a gyorskonyhai készítmények dobozából, hogy a tej egy mûanyag csõbõl folyik, nem pedig a tehén tõgyébõl fejik.

Benda Judit gyógyszerész, egészség-tanácsadó előadása a Kétezeregy Kiadó gondozásában megjelent Halál a konyhában - Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban című könyv alapján.

Az ingyenes előadás időpontja: 2007. február 7. (szerda) 18.00 óra

Helyszíne: Humusz Ház, 1111 Budapest Saru u. 11.