Globális Generáció, Globális képzés

Időpont: 
csütörtök, 2012, november 22 - 18:00 - szombat, 2012, november 24 - 20:00
Helyszín: 
Székesfehérvár

Szeretettel hívjuk Önt, akár párjával együtt, és ismerőseit a BOCS Alapítvány Globális Generáció, Globális képzés c. projektjének képzésére. A téma különösen aktuális az Aktív idősödés és a generációk közti szolidaritás európai évében.

A 2010. óta zajló projektben a BOCS Alapítvány német, osztrák és dél-afrikai partnerekkel együttműködve képzést és tapasztalatcsere-lehetőséget kínál a tapasztalt (ötvenes-hatvanas éveiben járó) korosztálynak..

Az 50+ korosztály, különösen a nyugdíjasok már nem túl érdekesek a munkaerő piacon, sem az ifjúság számára, pedig egy fél évszázadnyi élettapasztalat nagyon értékes lehet a gyorsan globalizálódó világban. A nagy élettapasztalat segítségével felismerhetjük az észrevétlenül lopakodó, fenyegető megatrendeket, a fokozatos, de évtizedek alatt már óriási változásokat, amelyek nélkül a válságok nem érthetők meg. A megfelelő bevezető előadások, interaktív foglalkozások inspirálására különválaszthatjuk a változások miatt elavult tapasztalatainkat a nagyon is értékessé váló tapasztalatainktól.

A műhelymunka ideje: 2012. november 22. csütörtök vacsorától november 24. szombat vacsoráig. 

Helyszín: Székesfehérvár (pontos címet a jelentkezés elfogadásakor adunk, mert a létszám keret korlátozott).

A globális képzés specialistája, a BOCS Alapítvány 38 év tapasztalatával segít felkészülni a globalizáció kihívásaira. Ha egy béka forró vízbe esik, azonnal kiugrik – de ha hideg vízbe kerül, és az lassan felforr, nem veszi észre a fokozatos változást. A megfelelő bevezető előadások, interaktív foglalkozások inspirálására felismerhetjük az észrevétlenül lopakodó, fenyegető megatrendeket, a fokozatos, de évtizedek alatt már óriási változásokat, amelyek nélkül a válságok nem érthetők meg.

Regisztrációs díj: 18 000 Ft/fő (a szállást nem, csak ebédet igénylőknek 6 ezer Ft), amelyet jelentkezésének elfogadása után a BOCS Alapítvány 11736116-20130037 számlájára kérünk utalni (áfamentes számlát tudunk adni). A képzésen való részvétel (szállás, étkezés, üdítők) a regisztrációs díjon kívül ingyenes, és az utazási költséget is megtéríti a BOCS Alapítvány (tömegközlekedés esetén a menetjegyek és a BOCS Alapítvány nevére, címére kiállított számla ellenében, személygépkocsival utazás esetén akkor, ha legalább 3 résztvevő utazik egy autóban).

A regisztrációs díjat a móri kistérségben lakóknak elengedjük.

Részvételi szándéka esetén a jelentkezési lapot kitöltve küldje vissza november 10-ig! (A később beküldött jelentkezéseket is figyelembe vesszük a fennmaradó szabad helyek függvényében.)

A képzéseinken bemutatjuk a projekt vándor fotókiállítását.

Kapcsolattartó: Kürtös Katalin, [email protected] +36-30-247-3648

A jelentkezési lapot ide kattintva tudja letölteni.

További információ: 
http://www.global-generation.org/ug/angebote/