Garázsvásár és Redesign Kiállítás a Humusznál!

Időpont: 
szombat, 2016, október 1 - 10:00 - 16:00
Helyszín: 
Humusz Szövetség, 1111 Bp., Saru u. 11.

A nyári esemény után kapott pozitív visszajelzéseken felbuzdulva ismét garázsvásárt szervezünk– ezúttal Redesign kiállítással egybekötve!

Aki volt már garázsvásáron és tetszett neki, vagy aki még nem volt, de hallott róla és szívesen kipróbálná; minden érdeklődőt szeretettel várunk október 1-én a Humusz Szövetségnél!

garázsvásár humusz
A garázsvásár remek lehetőség, hogy felfrissíts gardróbodat, plusz pénzhez (vagy szuper cuccokhoz) juthass, megismerj más, hasonló gondolkodású embereket, és mindezt egy remek hétvégi program keretében tedd!
Mivel Humusz szervezés lesz, így természetesen lesz lehetőséged kérdezni bármilyen „zöld” témában és a vadonatúj Redesign Kiállításunkat is megtekintheted! A kiállítás keretében több hazai upcycling művész (egyes esetekben csak a Humusz számára készített) munkáiból gyűjtöttünk össze alkotásokat, ékes bizonyítékként a tárgyak, alapanyagok újragondolásának művészetére, a környezettudatos design-ra és a lehetőségek végtelen tárházára. A kiállítás idén csak ezen az egy napon lesz megtekinthető, ezért nem érdemes kihagyni!

Ha eladóként szeretnél részt venni, kérünk, regisztrálj ezen a felületen, hogy fel tudjuk mérni az asztaligényeket, illetve lássuk, kb. hány fővel és milyen termékskálával számolhatunk. Várunk bármilyen ép, tiszta állapotban lévő, működőképes tárgyat, műszaki cikket, ruhaneműt, amit még jó szívvel adnál el másnak.

 

FRISSÍTÉS:

Köszönjük a sok eladói regisztrációt, a (sátor által) fedett helyeink ezennel be is teltek! Ha ettől függetlenül szeretnétek részt venni a garázsvásáron eladóként, két opciótok van:
- várólistára veszünk fel benneteket, és visszamondás esetén az időrendben következő regisztrálót értesítjük
- vállaljátok az időjárás kockázatát és sátor által nem fedett, kültéri helyeket (asztalokat) biztosítunk számotokra. Ezeket is azonban csak korlátozott darabszámban van lehetőségünk biztosítani, így érdemes időben jelezni a szándékotokat.
A regisztrációnál tudjátok majd kiválasztani a két fenti opcióból a számotokra leginkább megfelelőt.

 

A létszámkorlát természetesen a vásárlókra és további résztvevőkre nem vonatkozik, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Mivel a Redesign Kiállításunk idén csak és kizárólag itt, ezen az egy napon lesz megtekinthető a nagyközönség számára, mindenképpen érdemes eljönni!


A kapukat délelőtt 10 órakor nyitjuk, és terveink szerint 4 óra körül zárjuk.
A lakossági tanácsadás és a kiállítás a program egész ideje alatt elérhető!
(A programváltozás jogát fenntartjuk!)

garázsvásár humusz
A garázsvásárokról általánosságban és korábbi tapasztalatokról ezen az oldalon olvashattok.

További információ:
humusz@humusz.hu

További információ: 
humusz@humusz.hu
CsatolmányMéret
PDF ikon garazsvasar_plakat_osz_kismeret.pdf1.11 MB