Erdei Iskola Egyesület XXIII. Országos Találkozó

Időpont: 
péntek, 2013, június 28 - 09:00 - vasárnap, 2013, június 30 - 16:00
Helyszín: 
Szögliget és Jósvafő

Szeretettel hívják és várják az Erdei Iskola Egyesület tagjait, a kedves kollégákat, az érdeklődőket és minden támogatónkat az ERDEI ISKOLA EGYESÜLET XXIII. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJÁRA!

A találkozó helyszíne az Aggteleki Nemzeti Park területén szerényen ékeskedő két szép község: Szögliget és Jósvafő.
A találkozó időpontja: 2013. június 28-30.

„Barangolás hegyeken és völgyeken, barangolás múltban és jelenben” Ezzel a címmel várunk mindenkit a borsodi végeken, ahol még érték a múlt, ahol még él a hagyomány egy-egy morzsája.

A túrák és különleges barlanglátogatások során jó mély levegőt veszünk a Jósva- és a Ménes-patak völgyében, majd elindulunk egy kis időutazásra. Mindennapi kenyerünk elkészítése, a régi hagyományos, finom „hazai” ételek megkóstolása, receptjeinek kipróbálása közben Pista bácsi kalauzol bennünket a régmúlt időkbe. Tájházában a kétkezi munkák kipróbálása mellett a pihenés, a szórakozás lehetőségeit is felkutatjuk: éneklünk szögligeti népdalokat, megtanulnunk néhány néptánclépést. Az égbolt rejtelmeit kutatva, tábortűznél beszélgetve és közben gyógyteákat kortyolgatva IGAZI ERDEI ISKOLÁS ÉLMÉNYEK várnak minden résztvevőre!

És ami nem maradhat el: az egyesületi közgyűlés, melynek napirendi pontjai: beszámoló, pályázatok, honlap, tagdíjak, ötletbörze és egyéb aktualitások ! 

Kérjük, a jelentkezési lapon jelezzétek részvételi szándékotokat május 24-ig! Mindenkit erdei iskolás érdeklődéssel és nagy-nagy szeretettel várnak!

További információ: 
Az Erdei Iskola Egyesület Elérhetőségek: [email protected]; [email protected]