E-számokról a guargumi-botrány után - Tóth Gábor előadása
Tóth Gábor – élelmiszermérnök
Mit tudhatunk néhány hónap elteltével a guargumi-botrány hátterérõl? Mik a tanulságok? A magyar lakosság eddig is tonnaszámra ette a guargumit, és így lesz ez ezután is. Vagy talán változtatni kellene étkezési szokásainkon? Elfogadható-e, hogy az élelmiszeripar portékáit adalékanyagokkal próbálja széppé, kívánatossá, és ezáltal jól eladhatóvá tenni?
Tóth Gábor – élelmiszermérnök
Mit tudhatunk néhány hónap elteltével a guargumi-botrány hátteréről? Mik a tanulságok? A magyar lakosság eddig is tonnaszámra ette a guargumit, és így lesz ez ezután is. Vagy talán változtatni kellene étkezési szokásainkon? Elfogadható-e, hogy az élelmiszeripar portékáit adalékanyagokkal próbálja széppé, kívánatossá, és ezáltal jól eladhatóvá tenni?