CSere-bere börze

Időpont: 
szombat, 2009, november 28 - 10:00 - 13:00
Helyszín: 
Budapest, XI. kerület

Első alkalommal hagyományt teremtve rendezi meg a SZIE Zöld Kör a "tárgyak vándorlását" 2009. november 28-án (szombaton) 10-13 között a Móricz Zsigmond Körtértől 1 percre levő Himfy utcai plébánia kertjében lévő épületben.

Kérünk és biztatunk mindenkit korra való tekintet nélkül, hogy nézzen körül az íróasztal fiókjában, könyvespolcán, szekrényében, padlásán, pincéjében, és hozza el mindazokat a kézben cipelhető használható, ép tárgyait értékhatár nélkül, melyeket a lomtalanításkor nem volt szíve kidobni, de tulajdonképpen nincs rá szüksége.

JELSZÓ: AMI AZ EGYIK EMBERNEK FÖLÖSLEGES, AZ A MÁSIKNAK KINCS LEHET !

Várunk tehát hasonmás könyveket, használati és dísztárgyakat, mindent ami HASZNÁLHATÓ de valamiért szívesen megválnánk tőle.

Cserébe választhatunk majd mi magunk is valamit, amit másvalaki felajánlott és megajándékozhatjuk vele szeretteinket, felebarátunkat, vagy akár saját magunkat. Kövessük Assissi Szent Ferenc példáját és éljünk önként vállalt egyszerűbb életet, melynek elkezdéséhez hozzájárulhat, ha megválunk egyes tárgyainktól melyek értéket hordoznak, de számunkra fölöslegesek vagy akár olyanoktól is, melyekhez egyszerűen csak túlságosan ragaszkodunk....

Helyszín:
1114 Himfy u. 9. (a Villányi út első mellékutcája a Körtér felől, a plébánia kertben lévő épület)

 

További információ:
[email protected]