Arturka - művészeti turkáló

Időpont: 
kedd, 2009, november 17 - 16:31 - csütörtök, 2009, december 10 - 23:30
Helyszín: 
GREGUSS GALÉRIA - 1123 Budapest, Greguss u. 10.
Tele van a pince és a padlás régi művekkel, vázlatokkal? Hozd el november 5. és december 10. között - nyitvatartási időben - megunt műveidet a Greguss Galériába, hogy új gazdára leljenek az Arturkában, a recycling jegyében megrendezett művészeti turkálóban és menhelyen.

Kedves Művész, kedves Műtulajdonos!

Az Arturkába kerülő művekért nem tudunk fizetni, a műveket apróbb ajándékra vagy csereműre válthatod (a készlet erejéig). Kizárólag saját tulajdonú, képzőművészeti alkotásokat várunk, amiket nem akarsz már kiállítani vagy eladni*. Olyasmit, amit felesleges tárolsz, mert pl. nem olyanra sikerült, mint szeretted volna, vagy ajándékba kaptad és nem megy a kanapé színéhez... Ha lapul ilyen otthon, hozd el nekünk, mert másnak még örömet okozhat!
* pl. köztéri szobrokat nem áll módunkban fogadni

Kedves Örökbefogadó!

Felfedező alkat vagy? Szeretsz meglepő kincsekre lelni? Az a fontos, hogy egy mű hozzád szóljon és nem az, hogyan tálalták? Vagy csak karácsonyi ajándékra vadászol? Akkor szeretettel várunk a november 21. és december 19. között megrendezésre kerülő Arturka – Művészeti turkáló és menhely rendezvényre a Greguss Galériába. Szabad a vásár! Válogass szabadon, keresd meg és vidd haza "kilós" áron* a számodra kedves darabokat. A befolyó összeget a kizárólag művészek által működtetett Greguss Galéria szükségessé vált téliesítésére fordítjuk. A vásár után megmaradó műveket hajléktalan-szállók díszítésére ajánljuk fel.
* 2 dimenzós alkotások: 1 Ft / cm2, 3 dimenziós alkotások: 1 Ft / gramm

Bővebben: http://www.gregussgaleria.hu