Tudástár

A HuMuSz Tudástár célja, hogy az érdeklődő magánszemélyek, oktatási és egyéb közintézmények, vállalkozások egyetlen helyen a lehető legtöbb hulladékcsökkentő gyakorlatról szerezzenek tudomást. Tippeink, ajánlásaink, megörökített jó példáink segítségével mintát mutatunk egy anyagtakarékosabb, környezettudatosabb élet irányába. Segítünk, hogy a fogyasztási mintákban a tudatosság nagyobb szerepet kapjon.

Jó gyakorlatok - a HuMuSz által jegyzett www.nullahulladek.hu oldalra vezet, ahol a hulladékos problémakra leginkább hatással lévő csoportoknak adunk példákat, teszünk ajánlásokat. Magánszemélyek a lakossági rovatban találnak hasznos információt.

Mindennapi tippek - gyakorlati javaslatok a mindennapokra a vásárlástól a házi praktikákig.

Kiadványok - a HuMuSz ismeretterjesztő kiadványai többnyire pdf formátumban. Ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a HuMuSz Boltban ingyenesen rendelhető füzeteket is.

Videotár - Az oktatási, ismeretterjesztési célokra is kiválóan használható, folyamatosan bővülő videogyűjteményünk a hulladékos helyzetet mutatja be, illetve módszereket mutat a hulladékmegelőzésre.

Gyakori kérdések - A környezeti tanácsadó irodánk munkatársa által leggyakrabban megválaszolt kérdések gyűjteménye sok-sok hasznos címmel és tanácsokkal, például hogy melyik hulladékkal mit lehet kezdeni.