Műhelymunka 50 év felettieknek

Időpont: 
péntek, 2012, szeptember 7 - 12:00 - vasárnap, 2012, szeptember 9 - 12:00
Helyszín: 
Bodajk

A multiplikátoroknak szóló, korosztályi megkötés nélküli augusztusi és szeptemberi, magyar nyelvű képzéseink mellett egy dél-afrikai tréner által tolmácsolással tartott műhelymunkát hirdetünk ötvenes, hatvanas éveikben járóknak, dolgozóknak és nyugdíjasoknak egyaránt.

Az 50+ korosztály, különösen a nyugdíjasok már nem túl érdekesek a munkaerő‘piacon, sem az ifjúság számára, pedig egy fél évszázadnyi élettapasztalat nagyon értékes lehet a gyorsan globalizálódó világban. A 2010. óta zajló projektben a BOCS Alapítvány német, osztrák és dél-afrikai partnerekkel együttműködve képzést és tapasztalatcsere-lehető‘séget kínál a tapasztalt (ötvenes-hatvanas éveiben járó) korosztálynak.

Ha egy béka forró vízbe esik, azonnal kiugrik,€“ de ha hideg vízbe kerül, és az lassan felforr, nem veszi észre a fokozatos változást. A nagy élettapasztalat segítségével felismerhetjük az észrevétlenül lopakodó, fenyegető‘ megatrendeket, a fokozatos, de évtizedek alatt már óriási változásokat, amelyek nélkül a válságok nem érthető‘k meg. A megfelelő‘ bevezető‘ elő‘adások, interaktív foglalkozások inspirálására különválaszthatjuk a változások miatt elavult tapasztalatainkat a nagyon is értékessé váló tapasztalatainktól.

Az év negyedik műhelymunkáját Fejér megyében, Bodajk városában rendezzük 2012. szeptember 7-9. között (péntek ebédtő‘l vasárnap ebédig).

Akár párjával együtt is szívesen látjuk a Bakony szép természeti környezetében az Aktív idő‘södés és a generációk közti szolidaritás európai éve kapcsán.

A képzést dél-afrikai tréner tartja, aki a SINANI (magyarul: Veletek vagyunk!) egyesület vezető‘jeként sokat tesz a térség évtizedek óta zajló erő‘szak-körforgásának megszakításáért. A műhelymunka során a tréner betekintést ad a dél-afrikai erő‘szak történetébe, annak máig tartó következményeibe, illetve felhívja a figyelmet hazánk és a dél-afrikaiak közötti hasonlóságokra, valamint arra, mit is tanulhatunk egymástól.<

Idő‘pont: 2012. szeptember 7. péntek ebédtő‘l szeptember 9. vasárnap ebédig.
Helyszín: Fejér megye, Bodajk városa (pontos címet a jelentkezés elfogadásakor adunk, mert a létszám keret korlátozott).
Regisztrációs díj: 18 000 Ft/fő‘, amelybő‘l különböző‘ célcsoportoknak kedvezményeket adunk (a Móri kistérségben lakóknak elengedjük, fehérváriaknak felezzük), indokolt esetben el is engedjük (kérjük jelezni a jelentkezési lapon).

Részvételi szándéka esetén a jelentkezési lapot kitöltve küldje vissza augusztus 22-ig! (A szabad helyek függvényében a késő‘bb beküldött jelentkezéseket is figyelembe vesszük.) A globális képzés specialistája, a BOCS Alapítvány 38 év tapasztalatával segít felkészülni a globalizáció kihívásaira.

Kapcsolattartó:
Kürtös Katalin
E-mail: [email protected]
Tel.: +36-30/247-3648

A jelentkezési lapot a linkre kattintva tudja letölteni.

Az Globális Generáció projekt az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósul meg. Tartalmáért kizárólag a BOCS Alapítvány felelő‘s, és nem tekinthető‘ az Európai Unió álláspontjának.

További információ: 
http://www.global-generation.org/ug/angebote/deutschland/menschen-ab-50