A játék menete

A játékban való részvétel feltételei:

A játék szervezője a Humusz Szövetség (székhely: 1111 Budapest, Saru u. 11.), valamint megbízottja a Faith In Trance Management Kft. (székhely:1015 Budapest, Hattyú u. 18. III. 5.) a későbbiekben "Szervező". A Játékot a Szervező az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a “KEOP-6.1.0/B/11-2011-2015” sz. pályázat keretében valósítja meg.

  • A Nulla Hulladék Kvízjátékban regisztrációt követően lehet részt venni, ahol a játék során 6 pillanatképbe sűrítve játszhat a regisztráló. Minden képen (azaz minden pályán) 7-8 kvízkérdést kap a játékos (témák: a vásárlásnál 9 db kérdést, az étkezésnél, az otthonunknál, a vízhasználatnál és a szabadidős tevékenységeknél 8-8 db kérdést, a kert témánál pedig 7db kérdést kell megválaszolnia), melyek a kép egy adott részére (kérdőjel ikonok jelzik) kattintva jelennek meg. Minden pályán van a kérdések között egy „bónuszkérdés” is: ez egy-egy, az adott témához kapcsolódó konkrét nulla hulladék jó gyakorlatának rövid (pl. 200-500 karakter) bemutatását kéri a játékostól.

    A Játékos az "Eredmények" feliratú gomb segítségével ellenőrizheti, hogy az adott pályán minden kérdésre válaszolt-e. A Játékos által megadott válaszokat (pontszámokat) a rendszer adatbázisba menti, illetve a játék végén ez alapján a Játékos összesített értékelést  kap a tudásáról, illetve életmódja környezetterheléséről.
  • A regisztrációhoz szükséges adatok: vezeték- és keresztnév, érvényes e-mail cím, felhasználónév, cím (megye, irányítószám, város, utca házszámmal).  Az adatok megadását követően a regisztráló automatikus emailt kap a regisztrációban megadott email címre, amiben elküldjük a játékhoz szükséges jelszót.

  • BELÉPÉS UTÁN, A KVÍZ KITÖLTÉSÉHEZ A WWW.HUMUSZ.HU/NUHUKVIZ OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEN (az alábbi kép) KELL KATTINTANI EGY TÉMÁRA! UTÁNA PEDIG MEHET A JÁTÉK!!!:)

online kvíz molinó

  • Egy email címmel csak egyszer lehet regisztrálni!

  • A kvízzel kapcsolatos hibákat az onlinekviz(kukac)humusz.hu email címen lehet bejelenteni!
  • A témák teljesítésének ideje és sorrendje a Játékosra van bízva!
  • A megadott személyes adatok a Humusz Szövetség adatbázisába kerülnek. Jelen regisztráció kitöltésével a Játékos hozzájárul ahhoz, hogy a játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező a pályázat eléréseinek igazolásához felhasználja. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően járunk el.