Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Te jössz!" - pályázat

  • 2009. december 04.
  • beus

Fővárosi Közgyűlés Oktatási és Ifjúságpolitikai Bizottsága pályázatot ír ki fővárosi székhellyel rendelkező, tevékenységüket Budapesten kifejtő civil szervezetek – alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek, valamint nem formális szervezetek számára. A pályázat célja a budapesti fiatalok kezdeményezéseinek támogatása, aktív részvételre motiválása közösségeikben, illetve a különböző kultúrák, társadalmi csoportok közötti párbeszédek kialakítása.

 

A pályázat feltétele, hogy a projekt megvalósítója és célcsoportja fiatalokból (14 -27 év) álló közösség legyen. Előnyben részesül az a Pályázó, aki a pályázat megvalósítása során más ifjúsági közösségekkel is együttműködik. 

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 35.000.000 Ft. Jelen pályázati kiírás keretében elnyerhető támogatás legfeljebb 700.000 Ft.

100.000 Ft támogatás felett 10%-os önerő szükséges. A Pályázó vissza nem térítendő támogatásban részesül. Az elnyert támogatást a projekt megvalósítása előtt kerül kifizetésre.

A pályázat postára adásának legkésőbbi időpontja 2010. február 15. A projekt megvalósításának végső határideje: 2010. október 31.

További részletek: Pályázatfigyelő