Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsonyi kézművesprogram - ajánló

  • 2009. december 04.
  • beus
Folytatódik a Magosfa Alapítvány Vackor-Váckör környezeti nevelési klubja! Decemberi összejövetelükön a karácsonyra készülnek: kézműves foglalkozást szervezünk felnőtteknek. Filcből készítenek ajándékot és karácsonyi díszt.

 

Varrótűt mindenki vigyen magával, esetleg barna, piros és fehér hímzőfonalat is. A foglalkozást Takáts Margit, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Királyréti Erdei Iskola vezetője tartja. A klub nyilvános (a részvétel ingyenes), minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Kérik, hogy aki aki tud menni, az december 10-ig jelezze az [email protected] e-mail címen, mert az alapanyag szükségletet csak így tudjká biztosítani!


Időpont: 2009. december 14. hétfő, 17:00.

Helyszín: Apor Vilmos Katolikus Főiskola, (Vác, Konstantin tér 1-5.) Szent Imre terem


Az rendezvény a Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány környezeti nevelési klubja keretében kerül megrendezésre. A klubban egy-egy témát járnak körbe környezeti nevelési szempontból: hosszabb-rövidebb előadást ötvözve a témák gyakorlati feldolgozásához nyújtott, illetve ehhez várt ötletekkel. A klub mindenkié, így mindenki tehet javaslatot, hogy milyen témában szeretne előadást hallgatni, vagy saját tapasztalatait megosztani a Magosfával. A javaslatokat lehetőleg e-mailben várjuk a [email protected] címre.