Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Önkénteseket keres a Rügyecskék

  • 2007. március 02.
  • humusz

Kedves Önkéntes!

ha érdekel a környezeti nevelés és tevékenyen szeretnél részt vállalni benne, akkor érdemes elolvasni az alábbi levelet:

2007. március 12-től 17-ig egy élményösvényt építünk az Ökowerk környezeti nevelési szervezet berlini pedagógusaival Kistarcsán (a fővárostól néhány km-re, hévvel az Örs Vezér terétől 20 percre) és ehhez, valamint az élményösvény későbbi működtetéséhez keressük a megfelelő embereket. Bárki jöhet építeni, mindenkit szeretettel látunk. A legelkötelezettebb 7 embert  2007. április 4. és 11. közt Berlinbe visszük az erdőpedagógia alapjait megtanulni és közben közösen egy tervet kovácsolunk arra nézve, hogyan fogunk az élményösvény látogatására gyerekcsoportokat szervezni, a létrehozott tereptárgyak állagát megőrizni, a szükséges "tananyagot" fordítani és fejleszteni, a környezeti nevelők munkáját hosszú távon finanszírozni.
Lehet a munkában egy napra és egy életen át is résztvenni.


Ha e lehetőség felkeltette érdeklődését,  jelezze emailen az érdeklődés terjedelmének megnevezésével!

További információ található honlapunkon: www.rugyecskek.hu, vagy kérhető emailen a feladótól. a jelentkezéseket írásban kérjük, az utazásra "kiválasztott" önkéntesekkel szerződést kötünk és legalább egy éven keresztül számítunk a munkájukra.

Tisztelettel,
Ferjentsik Viola
Rügyecskék Alapítvány