Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 18 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Levontuk a következtetést

  • 2006. július 12.
  • humusz

Az elmúlt hetekben kérdõívvel zaklattuk hírlevelünk olvasóit, amelyben arra voltunk kíváncsiak, mennyire elégedettek a hetente a postaládába érkezõ sajtótermékünkkel.

Mindenkinek nagyon köszönjük, aki vette a fáradságot és válaszolt: 205-en adtak választ a kérdéseinkre.

Először azt firtattuk, megfelelő-e a hírlevél érkeztének időpontja. 170-en válaszolták, hogy nekik tulajdonképpen mindegy, 35-en viszont gyakrabban és főként hétfőn szeretnének értesülni a HuMuSz híreiről.

A hírlevél kezelhetőségét is firtattuk. 133 válaszadó szerint minden úgy jó, ahogyan van. Hetvenen a html-formázások mellett és a képek szerepeltetése mellett tették le a voksukat.

Kérdeztük, vajon mi érdekli inkább olvasóinkat. 98-ukat nem csupán a honlapunkon szereplő cikkek linkje, hanem a teljes szöveg érdekelné – 90-üknek viszont elegendő volna csupán a link.

Amire a leginkább kíváncsiak voltunk: vajon tartalmilag megfelelő-e a honlapunk és az arról küldött hírlevelünk. Huszonegyen válaszolták, hogy így tökéletes minden, ahogyan van – 51-en szívesen olvasnának még több fogyasztóvédelemmel foglalkozó cikket. De ami a legmeghatározóbb: 130-an válaszolták azt, hogy más környezetvédelmi téma is érdekelné őket.

Következő kérdésünk arra vonatkozott, hogy vajon a HuMuSz belső élete, szervezeti hírei, vagy általában a hulladékkal foglalkozó hírek érdekesek olvasóink számára. Nos, 28-an volnának kíváncsiak mélyebben a Hulladék Munkaszövetség életére – 164-en viszont úgy gondolták, hogy hulladékról jöhet minden…

Ha hírlevél érkezik az ember postafiókjába, az ember nem feltétlenül böngészi végig alaposan. A mi olvasóink sincsenek ezzel másként: negyvenen vallották azt, hogy bizony az első betűtől az utolsóig falják a híreinket – 164-en viszont csak belekukkantanak a véres verítékkel összeállított hírlevelünkbe.

Javaslatok is érkeztek természetesen a honlap és a hírlevél fejlesztésére: a legtöbben még több képet szeretnének látni – ami jogos -, és szívesen böngésznének az aktuális, tematikus pályázatok között is – ami úgyszintén jogos.

A nyári szünet elmúltával törekedni fogunk arra, hogy hírlevelünk még színesebb, még érdekesebb legyen. Köszönjük még egyszer, hogy ennyien megtiszteltek bennünket véleményükkel!