Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 19 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fényképalbum és naptár a Zengőről

  • 2005. február 02.
  • humusz
A csodálatos képek segítségével bebarangolhatjuk a Zengõ szinte még érintetlen, évszakról-évszakra, napszakról-napszakra új arcát mutató, titokzatos világát.
Első látásra hagyományos falinaptár, de aki megvásárolja, inkább egy fotó-albumot, vagy méginkább izgalmas ”képregényt” tarthat a kezében, amely a Zengőhegy védelmének, hosszú ideig a közérdeklődés középpontjában álló eseményeit, hónapról-hónapra, időrendi sorrendben kíséri végig. Közben a képek segítségével bebarangolhatjuk a Zengő szinte még érintetlen, évszakról-évszakra, napszakról-napszakra új arcát mutató, titokzatos világát.

”Utazásunk” során fel-fel villan előttünk a térség gazdag történelmi, kulturális öröksége, kiemelten védett növény és állatfajokkal is büszkélkedő, páratlan élővilága és a festői szépségű tájjal ősidők óta harmóniában élő emberek, szinte kultikus ragaszkodása az általuk és segítőik által megvédett ”szent” hegyhez, mely múltunk, jelenünk és jövőnk.

A Civilek a Zengőért Mozgalom 47x31 cm-es 15 lapos, 175 gr.-os műnyomó papírra nyomtatott, Csizmadia László (grafikusművész, zengői harcos) által, különleges műgonddal tervezett és szer-kesztett, 19 szerzőtől 118 db. színes fotót tartalmazó négynyelvű (magyar, angol, német, holland) kiadványa, a pécsi Bocz nyomda kivitelezésében.

Megvásárolható:
- Védegylet irodájában, a Budapest, V. kerület, Nádor utca 32., 9.30-21.00 óra között. Ha megy, előtte telefonáljon: telefon: 269-12-43
- Alexandra könyvesboltokban
- Hosszúhetényben az élelmiszerboltokban
- Pécsváradon a boltokban ill. a művelődési házban
- Rendelés a (72)565070 telefonon.

Ára: 1500 Ft