Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 18 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ADNI JÓ!Ruhagyűjtés a Menhely Alapítvány részére

  • 2005. december 09.
  • humusz
Az e-spell nonstop fordítóiroda munkatársai a legnagyobb hazai közösségi portál, az iWiW közremûködésével idén is megrendezik karácsonyi ruhagyûjtési akciójukat. A 2005. december 20-áig összegyûlt adományok szétosztásáról a Menhely Alapítvány gondoskodik.
Két éve, hagyományteremtő céllal került először sor az év végi jótékony ruhagyűjtésre a Menhely Alapítvány részére. Az akció mozgósító erejéről a 400 zsáknyi ruhaadomány tanúskodott. Egyre gyakrabban hallani a hazai civil kezdeményezések hiányáról, gyengeségéről. „A lehetőségeinkhez mérten ilyen jótékonysági akciókkal szeretnénk segíteni az arra rászorulókon” – mondta el Bán Miklós, az e-spell nonstop fordítóiroda ügyvezető igazgatója.

Tekintettel az egyre hidegebb téli napokra, a meleg ruhákra, illetve takarókra, pokrócokra van a legnagyobb szükség, de természetesen minden felajánlott ruhát örömmel és köszönettel fogad az e-spell 2005. december 5-e és 20-a között, a fordítóiroda XII. kerületi, Vas Gereben utca 12./B szám alatti székhelyén.

További információ:

Bán Miklós
ügyvezető igazgató
Mobilszám: (+36) 20 9362738
Tel.: (+36 1) 239-8043
[email protected]
[email protected]