Mely cégek foglalkoznak bizalmas iratok megsemmisítésével?

  • A Rhenus Office Systems Hungary Kft. főként irattárolással és iratmegsemmisítéssel foglalkozó cég. A megsemmisített anyag újrahasznosításával, és az anyagkörforgásba történő visszavezetésével pl. higiéniai papír formájában, együttesen támogatják a környezetvédelem ügyét és hozzájárulnak a források környezetkímélő használatához.
  • Az Asco Hungária Kft. szelektív papírgyűjtési tevékenységéhez szervesen kapcsolódó szolgáltatás a nagymennyiségű iratmegsemmistés. A cég vállalja a nemzetközi és magyar iratvédelmi szabványnak megfelelően az iratok begyűjtését, szállítását és megsemmisítését. A megsemmisítést követően "Megsemmisítési nyilatkozatot" állítanak ki.
  • A REISSWOLF Budapest Kft. az ügyfelek számára tökéletesen megbízható és ellenőrizhető zárt rendszerben, a vállalatok, intézmények mindennapi életéhez és esztétikai igényeihez legjobban alkalmazkodva gondoskodik a bizalmas iratok és más adathordozók (floppyk, CD-lemezek, mágneskártyák, audio- és videoszalagok, biztonsági okmányok, pecsétek, értékpapírok, adatgyűjtő etikettek, jogsértő termékek stb.) szakszerű és végleges megsemmisítéséről.
  • Az Iron Mountain Magyarország vállalja a selejtezett, illetve bizalmas és belső használatra készített iratanyagok szabályozott keretek közti megsemmisítését, akár közjegyzői jelenléttel is.
  • Az A.S.A. megrendelői számára megtervezi és lebonyolítja a megsemmisítésre szánt hulladékok gyűjtését, szállítását és ellenőrzött, valamint hivatalosan okmányolt megsemmisítését.
  • A FEpapír Kft. mobil megsemmisítőnkkel az ország bármely pontján, rövid határidővel vállalja bizalmas anyagok környezetbarát feldolgozását.
  • A Feparec Kft. a titkos anyagokat telephelyén papírgyári megsemmisítésre átveszi, bálázó géppel tömöríti, és szerződés alapján papírgyári feldolgozást biztosít.
  • Az FKF Zrt. a Fővárosi Hulladékhasznosító Műben külön megrendelés alapján vállalja az intézményeknél, cégeknél keletkező egyéb, nem szokványos, nem veszélyes hulladékok ártalmatlanítását, mint pl.: különleges kezelést, azonnali égetést igénylő, bizalmasan kezelendő iratok, dokumentációk vagy egyéb, visszaélésre lehetőséget adó, forgalomból kivont vagy lejárt szavatosságú termékek, hamisított márkajelzésű ruházati cikkek, továbbá hatóságilag elkobzott jövedéki termékek, mint pl. kávé, cigaretta, stb.