Nyílt tér Ökotábor

Időpont: 
szombat, 2013, augusztus 17 - 08:00 - kedd, 2013, augusztus 20 - 18:00
Helyszín: 
Nagyszékely

A Permafórum és a Pandora Egyesület szeretettel meghív egy önszerveződő közösségi élményre és tudásmegosztó nomád táborba.

Kiket várnak? Téged, ha készen állsz arra ,hogy bekapcsolódj az ismeretek szabad áramlásába. Ha tanulni és adni is szeretnél vidám hangulatban és érdekes társaságban.

Miről szól? Természetközeli életmód és építkezés, ökologikus kertészkedés, társadalmi változás, egészség, fenntarthatóság, reziliencia.

Milyen programok lesznek? Előadások, nyílt tér műhelyek, beszélgetések, közös sütés-főzés.

Meghívott előadók: Gyulai Iván, ökológus, ökológiai Intézet
                            Révész Gabriella, építész, Szalmabálaépítők

Hogyan tudsz bekapcsolódni? Műhelyfoglalkozást tartasz, részt veszel a helyszíni előkészítő hétvégéken, a permaforum.hu-n és a tábor alatt bekapcsolódsz a szervezésbe.

Költségek: 10000 Ft hozzájárulás/fő, mely tartalmazza az előkészítés és lebonyolítás költségeit, a meghívott előadók díját, napi egy ebédet, és alapélelmiszereket a reggelihez és vacsihoz. Az önkéntes hétvégén résztvevők kedvezményt kapnak.

Szállás, étekezés: elhelyezés sátrakban, házaknál, meleg ebéd, batyus reggeli és vacsora.

Jelentkezés: Kardos Szilviánál [email protected] címen, a jelentkezés a Pandora egyesület számlájára történő 3000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé. Számlaszám: 16200106-00228536, Magnet Bank.

További információ itt, valamint az esemény facebook oldalán. 

További információ: 
www.permaforum.hu