"A leves hazudik" c. könyv bemutatója
MEGHÍVÓ
A kétezeregy kiadó ezúton tisztelettel meghívja Önt
Hans-Ulrich Grimm
A leves hazudik
- Az ételek szép új világa -
című könyvének bemutatójára
A könyvet bemutatják: Benda Judit és Johann Brunen
a bemutató ideje: 2007 december 14. du. 17 óra
Alexandra Pódium (a nyugati téri Alexandra Könyvesház legfelső szintjén)
Vajon mi a közös a csokoládéban, a kutyaeledelben és a szájvízben? Mi az ami a műsajtban éppúgy benne van mint a perecben és a fogkrémben? Egy jó adag kémia adalékanyagokkal fűszerezve - szinte nincs termék asztalainkon és tányérjainkban a modern élelmiszerfeldolgozás közreműködése nélkül. Madártollból bonbon vagy péksütemény készíthető, zöldborsóból marcipán, baktériumokból kávétejszín vagy krémsajt - az aromák segítségével minden ehetővé válik. Hans-Ulrich Grimm könyvének átdolgozott, negyedik kiadása az élelmiszeripar legújabb trükkjeibe vezeti be az olvasót. A szerző nem csak azt mondja el, hogy mit etetnek meg velünk, valamint, hogy milyen hatásaik lehetnek ezeknek az anyagoknak, hanem azt is, hogy miért etethetik meg mindezt velünk.