HEKK Bolhapiac

Időpont: 
vasárnap, 2012, szeptember 2 - 10:00 - 13:00
Helyszín: 
1023 Budapest, Margit utca 9. (Margit piac)

Két panaszunk volt: túl sok a jó, de fölösleges, ellenben szívünkhöz nőtt cuccunk, illetve sosincs egy göncünk sem… Hát így jött a ötlet: csináljunk közös bolhapiacot a Kultúrfürdő közönségének és szervezőinek egyaránt. A HEKK Bolhapiacon bárki lehet adó, bárki lehet vevő, csereberélő, alkudozó, mustráló vagy mulatozó ezen a késő nyári vasárnap délelőttön.

A játékszabály egyszerű: ha árusnak érzed magad, reggel 10-től 13 óráig 500 forint adomány standpénzért cserébe bármilyen portékát (ruha, könyv, régiség, konyhai eszköz, szexújság, …) kipakolhatsz, ami számodra már nem hasznos, de másnak még az lehet. Találd ki, mit mennyiért adnál (lehet ingyen is), tedd ki a címkét jól látható helyre (mi biztosítunk vinyettákat és filceket), aztán hajrá. Alkudozz Gül baba módra. Ne felejsd el, ez nem lomtalanítás, így ha valami nem kél el a portékáid közül, azt kérjük, a piac végeztével vidd magaddal, KIVÉVE a ruhákat, azokat ugyanis szívesen elvisszük mi magunk a rászorulóknak.

Vásárlóként, sétálóként, érdeklődőként pedig várunk mindenkit szeretettel. A piac délután 2-kor zárja kapuit. Gyertek, gyertek, gyertek minél többen! Hozzátok a hekket, vigyétek a bolhát!

Lesz enni-innivaló, DJ-kedés (mehet a vénasszonyok nyara nappali dizsi!) és egy igazi Kultúrfürdőhöz méltó izgalmas helyszín a Gül baba türbéje alatti fás domboldalon.

Időpont: 2012. szeptember 2., vasárnap, 10:00–13:00

Helyszín: Margit piac

További információ: 
www.kulturfurdo.hu