Pályázati kiírás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Földművelésügyi Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet hirdeti meg a pályázatot, a magyarországi székhelyű nevelési-oktatási intézmények számára az Ökoiskola és az Örökös Ökoiskola cím elnyerésére.

A 2015-es Ökoiskola, Örökös Ökoiskola címpályázat kiírása és pályázati anyagai az OFI (Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet) honlapjáról tölthetőek le. A címpályázat beadása folyamatos! Érvényessége a következő címpályázat kiírásáig tart!

A szakértők a 2015. május 4-ig postára adott pályázatokról (első értékelési ütem) 2015. szeptember 1-jéig, a 2015. szeptember 30-ig postára adott pályázatokról (második értékelési ütem) 2015. október 30-ig döntenek. A 2015. szeptember 30. után postára adott küldemények automatikusan a következő naptári évre beadott Ökoiskola cím pályázataként kerülnek nyilvántartásba.

ökoiskola logó

Tovább a címpályázat letöltéséhez>>


A pályázathoz szükséges dokumentumokat letöltöm innen:

 Pályázati leírás>>
Pályázati adatlap>>


SH/4/5 logósvájci logóminiszterelnoksegofi

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, a projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósult meg.