A csapat

Urbán Csilla

elnök,

(szakmai képviselet, kutatás, nemzetközi kapcsolatok)

Jelenleg szülési szabadságon van

Az ELTE Természettudományi Karán környezetkutatóként, a svédországi Lund Egyetemen humán ökológia mesterképzést végzett. Itthon és külföldön egyaránt aktív egyetemi életet élt, mindkét egyetem környezetvédelmi diákszervezetében önkénteskedett, környezeti nevelési programokban vett részt és koordinálta azokat. A Humusznál gyakornokként kezdte, 2014-2015-ben a „Re:Gondolatok a világról” elnevezésű program vezetője volt, jelenleg ő foglalkozik az önkormányzati kapcsolatokkal, a Nulla Hulladék Kartával. Részt vesz társadalmi egyeztetési és civil érdekérvényesítési projektekben. A Környezetbarát Termék Értékelő és Minősítő Bizottság civil delegáltja.

E-mail: e-mail

Merza Péter

alelnök, oktatási programvezető,

Humusz Oktatási Program, foglalkozásszervezés és -vezetés, pedagógus továbbképzések, intézményi mentorálás

Természetvédelmi mérnöki végzettségét alapszakon a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Karán szerezte, a mesterképzést pedig a Szent István Egyetemen végezte el. A Duna-Ipoly Nemzeti Park bemutatóhelyein szerzett gyakorlatot a terepi foglalkozások, tanösvénytúrák és más környezeti nevelési tevékenységek szervezésében, lebonyolításában. Óvodásoktól a nyugdíjasokig, minden korosztállyal megtalálja a "közös hangot". Gyerekkora óta aktív cserkész, az utóbbi időben főleg a cserkészvezetők képzésével foglalkozik szabadidejében. 2016. márciusától a Humusz Szövetség munkatársa, az oktatási és szemléletformálási tevékenységért felelős. Foglalkozásokkal, képzésekkel, előadásokkal, szemléletfromáló játékokkal (pl: szabadulószoba) őt érdemes keresni. 

E-mail: e-mail

Virágh Erika

közösségi programvezető,

(szülési szabadságon)

A Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának Gazdasági és Vidékfejlesztési agrármérnök szakán fejezi be tanulmányait rövidesen. 2010-ben szerzett hulladékgazdálkodási technológus képzettséget. A Humusz Szövetség csapatához 2016 elején csatlakozott gyakornokként, majd munkatársként. Önkéntes csapatunk felkészítését és munkáját menedzseli és a gyakornoki programot koordinálja. Irodazöldítési programunkkal kapcsolatban is érdemes hozzá fordulni. 

E-mail: e-mail

Szabó György

alelnök, nulla hulladék programvezető,

hazai és nemzetközi projektek koordinálása

Alapszakos diplomáját még turizmus-vendéglátás szakon szerezte, de már ott is a környezetvédelmi kérdésekre fókuszáló regionális és környezeti gazdaságtan óra volt a kedvence. Ennek megfelelően a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának regionális és környezeti gazdaságtan szakán végezte el a mesterképzést, 2016 elején pedig önkéntesként csatlakozott a Humuszhoz. Szenvedélyes sportoló (húsz éve kosárlabdázik), ugyanakkor igazi könyvmoly is (évi 30-40 könyvet magabiztosan elfogyaszt). Egy magyar mikrovállalkozásnál közel négy évig foglalkozott projektmenedzsmenttel és pályázati tanácsadással megújuló energia és elektromobilitás témákban, mielőtt a Humusz csapatához igazolt. Feladata a hazai és nemzetközi projektek koordinálása, kapcsolattartás.

E-mail: Szabó György Humusz

Cseh Zsófia

irodai és projektasszisztens,

pénzügy, adminisztráció, programszervezés

A Lancasteri Egyetemen tanult Nemzetközi Tanulmányok szakon, és jelenleg a Fenntartható Fejlődés mesterszakot végzi a Cardiffi Egyetemen távoktatásban. Az elmúlt években sok tapasztalatot gyűjtött különféle munkákkal, illetve önkéntességi tevékenységekkel, itthon és külföldön egyaránt. Nagyon szeret gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozni, szabadidejében sokat olvas, valamint szeret kikapcsolódni a természetben. 2021 szeptemberétől a HuMuSz csapat tagja, pénzügyi és adminisztratív területen segíti a csapat munkáját, valamint időnként a projektek szervezésében is részt vesz.

E-mail: zsofi humusz