Ökoiskola mentorálás (ÉAR) - 2015. I. félév

A mentorálás során a régióban található intézményeit újból tájékoztattuk a programról, ahogy azt minden félévben tettük ezidáig, ezt a központi adatbázis alapján, elektronikus levélben tettük
meg. Ezen túl, mivel ebben a félévben nyomatékosabban Jász-Nagykun-Szolnok megye iskoláit szerettük volna megszólítani, a megye intézményeit telefonon is felkerestük.

A korábban megkezdett mentori tevékenységet folytatjuk, ebben az iskolák igényeihez igazodunk. A mentorálások főként e-mailben, telefonon történtek, de természetesen személyes konzultációkra is nyitottak vagyunk – az iskolák igényeinek megfelelően. Minden partnerünknek folyamatosan tájékoztatást nyújtunk, információkkal látjuk el őket. A mentorálási naplókat, jegyzőkönyveket rendszeresen írjuk.

Jelenleg 93 intézmény esetében folyik, vagy folyt mentorálási tevékenységünk.


A következőkben a mentorált intézmények további segítését tervezzük, emellett mindhárom megyére egyaránt szeretnénk koncentrálni annak érdekében, hogy még be tudjuk vonni a programba azokat, akik szeretnének részt venni benne.

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, a projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósult meg.

SH/4/5 logósvájci logó miniszterelnokseg