felnőttképzés

Ki mit tehet a hulladékcsökkentésért?

Nullahulladék hír: 
0
.
Az, hogy mindent elborít a szemét, hogy rengeteg a hulladék, már csak egy következmény. Fogyasztói szokásaink, szemléletmódunk zavaró, bántó következménye. Ha meg akarjuk szüntetni, ezeken a fogyasztási szokásainkon, az anyagias, növekedés-orientált szemléletünkön kell változtatnunk. Nulla Hulladék Programunk célja, hogy segítséget, jó gyakorlatokat, ötleteket, tudást, bátorítást nyújtsunk minden érintett társadalmi csoportnak a változtatás elindításához, a szemléletmód megváltoztatásához. Szóval ki mit tehet a hulladékcsökkentésért?
 Mit tehet a lakosság?

Környezetvédelmi kampány a Pumával - Marmo bemutatkozik

Nullahulladék hír: 
0
Marmo, a gyerekpolip a főszereplője a PUMA új környezetvédelmi kampánynak.

Az idei Volvo Ocean Race-en résztvevő Puma hajójának 13. tiszteletbeli tagja Marmo, a gyerekpolip. Marmo a főszereplője annak a környezetvédelmi kampánynak, amelyet a PUMA azért alkotott meg, hogy felhívja a gyerekek és felnőttek figyelmét, milyen fontos megőriznünk környezetünk csodálatos élővilágát. A környezetvédelmi kampány részeként a Puma egy természetbarát, újrahasznosított anyagokból készült gyermek-kollekcióval is jelentkezik. A kollekció valamennyi darabján (mesekönyv, poló, kalap, esőkabát, szandál, hátizsák) találkozhatunk Marmoval.

Marmo a PUMA újonnan indított óceánvédelmi kampányának arca és most csatlakozik a PUMA Volvo Ocean Racing csapatához, erre a hihetetlen kalandra, mint a csapat 13. tagja – ő lesz a kabala. Marmo, aki egy erős, okos tengeri lény, a PUMA hajójának ötletéből ered, a fenséges Mar Mostro-ból. Read more about Környezetvédelmi kampány a Pumával - Marmo bemutatkozik

Nullahulladék célcsoportok: 

Fenntartható fejlődés műhelymunka környezeti nevelőknek

Nullahulladék hír: 
0
Paks, 2010. szeptelmer 10-11 és 24-25

Elnézést kérünk minden érdeklődőtől, de a jelentkezést a túljelentkezés miatt le kellett zárnunk. Reméljük, a későbbiekben lesz még lehetőségünk hasonló képzések megszervezésére.

Békéscsabai és székesfehérvári fenntartható fejlődés műhelymunkánk már lezajlott. Legközelebbi, egyben utolsó műhelymunkánk ebben a témában:

Fenntartható fejlődés műhelymunka
környezeti nevelőknek és civil szervezetek képviselőinek

A műhelymunka időpontja: 2010. szeptember 10-11. és szeptember 24-25.  9:30-16:30

Helyszíne: Paks,  Deák Ferenc Általános Iskola könyvtára Read more about Fenntartható fejlődés műhelymunka környezeti nevelőknek

Nullahulladék célcsoportok: 
Nullahulladék tematika: