Humuszos kis filmeket vetítettünk a GE Home & Business Solutions / Lighting rendezvényén

Augusztus utolsó hetében a GE Környezet-, Egészség és Munkavédelmi napok rendezvényen történő részvételünk sok mindenben különbözött a megszokottól, emellett persze sikeres volt, mint mindig.

Az eseményen résztvevő dolgozók szemléletformálását kibővített eszköztárunkkal és a tőlünk megszokott lelkesedéssel végeztük. Hatalmas öröm volt számunkra is, hogy a GE alkalmazottai rendkívül nyitottnak és fogékonynak bizonyultak; talán eddig még egy nagyvállalatnál sem tapasztaltuk azt, hogy a környezettudatosság és a tudatos életfelfogás ennyire elerjedt egy dolgozói közösségben. A legnépszerűbb programunknak itt is a kézműves foglalkozás bizonyult. Egyedi, praktikus, ugyanakkor esztétikus ajándéktárgyakat készítettünk környezetbarát módon: bevásárlószatyrokat festettünk és pénztárcákat készítettünk.

Az interaktiv foglalkozások hátteréül hulladékmegelőzéssel és környezetvédelemmel kapcsolatos kisfilmek szolgáltak. A külföldi munkavállalókra is gondoltunk: animátoraink, igény esetén, angol nyelven szólították meg az érdeklődőket, valamint készültünk angol nyelvű kvízekkel és totókkal is.

 lábak

GE

fecske

Köszönjük a meghívást, reméljük jövőre ugyanitt!

Zöld üzleti hírek