Humusz Szövetség

A Humusz Szövetség egyike a legrégebbi, jól ismert zöld szervezeteknek. A jelenleg 6 fős központi iroda célja és munkája a hulladék csökkentését és a fenntartható fogyasztást, termelést elősegítő módszerek, jó gyakorlatok keresése és terjesztése a klasszikus szemléletformálási eszközök segítségével: oktatunk, tanácsot adunk, standolunk, magazint adunk ki, vándorkiállításunk van, lobbizunk, törvényt véleményezünk, sajtókapcsolatokat működtetünk. A hulladékmegelőzés mellett a közösségépítés a szervezet másik legfontosabb tevékenységi területe, így a Humusz ernyőszervezetként segíti az országosan közel 50 civil szervezetet számláló Nulla Hulladék Hálózat munkáját.

Társadalmi vállalkozásunkat 2010-ben, a NESsT nevű szervezet segítségével indítottuk el. Célunk, hogy a közhasznú céljainkat - ti. hulladékmegelőzést segítő szemléletformálást - is elősegítő szolgáltatásainkból származó bevétellel hozzájáruljunk a Humusz és a Nulla Hulladék Hálózat működéséhez, továbbá olyan nonprofit tevékenységeink fedezetéhez, amelyekre más forrás nem áll rendelkezésre, ugyanakkor közérdekű feladatok. 

Szolgáltatásaink Re-Krea márkanéven meghatározott körét elsősorban vállalatok, másodsorban önkormányzatok, valamint egyéb gazdálkodó szervek (pl. iskolák, művelődési intézmények stb.) számára fejlesztettük ki. Célcsoportjaink lehetnek a dolgozók, de lehetnek nyilvános rendezvények látogatói vagy kifejezetten gyerekek is. Működésünk 18 éve alatt rendkívül sok tapasztalatot, tudást gyűjöttünk a környezettudatos életmódról, a zöld témákról, a tudatos fogyasztásról. A szemléletformálásra célcsoportonként változó módszertant fejlesztettünk, és eszköztáraink - játékaink, kiadványaink - színvonala mind szakmai, mind vizuális értelemben nívósnak tekinthetők. Jól felkészültünk a tőlünk nagyon gyakran kért, megrendelt tartalomszolgáltatásra is. Tréningjeinket pedig nem csupán hulladékos, hanem szervezetfejlesztési, HR-es szakemberekkel közösen dolgoztuk ki, garantálva azt, hogy azok maradandó élményt nyújtsanak a résztvevőknek.

Megbízható partnerként számíthat arra, hogy szolgáltatásainkat körültekintően, határidőre, igényesen teljesítjük. Igyekszünk minden megrendelői igényhez rugalmasan alkalmazkodni. Ügyfeleinktől minden esetben értékelést kérünk, hogy ezzel is fejleszteni tudjuk munkánkat, az Ön elégedettségét.

 

Zöld üzleti hírek