"Nulla Hulladék" rendezvények szervezése

Zöld rendezvények

Ha egy cég környezettudatosan működik, fontos, hogy rendezvényeiben is ehhez a szemlélethez igazodjon. Ebben nyújt segítséget Szövetségünk.
Zöld rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk.

Választható alprojektek:

Szemléletformáló kiselőadás: betekintést nyújtunk a termelés-fogyasztás-hulladék hármasának összefüggéseibe. A mindennapi élet során különböző praktikákkal, bevált gyakorlatokkal, hasznos tanácsokkal látjuk el a résztvevőket.

Re-ajándékkészítés: ”Használd újra, használd fel, készíts belőle ajándékot!” Segítünk hulladékból olyan egyedi ajándékokat készíteni, amelyek kifejezik a cég környezetvédelem iránti elkötelezettségét.

Ajándékkupon: előnye, hogy Ön dönti el, mit szeretne adni, a megajándékozott pedig akkor használja fel, amikor szeretné.

Öko-gyermekprogramokkal, mint amilyen a Zöldkarácsony, vagy a Zöld Mikulás, a céges családi rendezvényeken a legkisebbek is megismerkedhetnek a környezettudatossággal.

Ökobüfé: az egészséges és finom ételek elkészítésénél és szállításánál is figyelembe vesszük a környezettudatossági szempontokat.

Fölösleges Áruk Fóruma: bemutatjuk, hogy mennyi olyan dolgot vagyunk képesek begyűjteni, amelyek valójában nélkülözhetőek, s éppen ezért rövidesen hulladékként a kukában, vagy lomként a szekrény mélyén végzik.

Infostand: a Humusz Szövetség infostandjából több változat is létezik. Közel 20 négyzet méteres, több fő által működtetett standunkon interaktív játékok, látványos kiállítások találhatók egy helyen. Ennek kisebb változatánál egyetlen fővel is ki tudunk települni, például környezeti tanácsadás céljából.


• Játék és szemléletformálás interaktív mágneses tablók segítségével

• „Nulla Hulladék 10 lépésben” kiállítás

• Keresd a párját! - játék

• Környezetbarát termékek bemutatója

• Ökolábnyom-számítás és egyéb tesztek

• Kihelyezett lakossági tanácsadás hulladékkal kapcsolatos témákban

Zöld üzleti hírek