A Föld napja - a Föld hete!

Április 22-e talán a legzöldebb nap egész évben; ilyenkor kicsik és nagyok is csak egy dologra koncentrálnak: a Földre. Az ünnepi héten egymást érik a céges rendezvények, előadások, programok zöld témákban, ekkor van lehetőség szemléletformálni - á la Humusz.

A hét elején a Yahoo! magyarországi irodáját kerestük fel, ahol lelkes, a hulladékos témában meglehetősen jártas kollégákkal találkozhattunk. Nagy örömünkre szolgált, hogy néhány nagyon is specifikus, gyakorlati kérdésre is válaszolhattunk, tovább mélyítve az alap tudást, míg a még "zöldfülő" érdeklődőket elindíthattuk egy sokkal környezettudatosabb úton. Ahogy a legtöbb esetben, itt is látszik, ha megvan a vezetőségben a szándék, a kollégákat is sokkal könnyebb bevonni. 

Az Óbudai Kulturális Központ Civil házában a Föld napi programsorozat egyik állomása voltunk: környezettudatossági praktikákat osztottunk meg a Zöld Hét alkalmából rendezett versenyen részt vevő kisiskolásokkal, akik az elhangzottak alapján összeállított totónk helyes kitöltésével növelhették tovább esélyeiket a végső győzelemre!

Csütörtökön az Ericsson Magyarországnál vendégeskedtünk, visszatérő szereplői vagyunk a külső-belső feltöltődésért szervezett programjaiknak. Az idei fő téma a komposztálás volt, kiadványokkal, játékokkal készültünk, de - ahogy az várható volt - a legnagyobb sikert mégis az ökofrankó büfé aratta. :)

Bízunk benne, hogy a megrendelők megtartják jó szokásukat, és jövőre is találkozunk!

Kapcsolatfelvétel: [email protected]

Zöld üzleti hírek