Játékfejlesztés az IBM önkénteseivel

Társadalmi vállalkozásunk egyik erős modulja a vállalati rendezvényzöldítés, azaz mikor fenntarthatósági napokra megyünk, vagy az EHS (környezet-egészség-biztonság) hét egyik résztvevőjeként formáljuk a munkavállalók szemléletét. Játék- és eszközparkunkat így időről időre frissítenünk, fejlesztenünk szükséges, amihez elkél a segítség.

Az IBM önkéntes csapata épp az egyik játékfejlesztési ötletünk legelején jelentkezett be, hogy a december 13-i napon szívesen jönnének segíteni nekünk. Mivel legtöbbször harmadik fél (azaz másik, általában szociális területen tevékenykedő civil szervezet) támogatására szervezünk vállalati önkéntes programokat, így mindig külön öröm, mikor kifejezetten nekünk szeretne egy-egy csapat segíteni.
Ezen a szombati napon 9 lelkes kolléga látogatott meg minket “játszós ruhában”, hiszen raklap elemekből készült játék gyártását találtuk ki, ami sok-sok csiszolással és némi festéssel járt. A csapat nagyon ügyesnek, kifejezetten hatékonynak bizonyult, így a munka dandárját el is végeztük, csak némi festés és az összeszerelés maradt hátra. Mivel a játék koncepciója is “átment”, új elemünk felavatását az IBM irodájában tervezzük – ékes bizonyítékaként az önkéntes munka eredményeinek!
IBM önkéntesek játékot fejlesztenekIBM önkéntesek játékot fejlesztenek

Zöld üzleti hírek