Viacom a Humusz Házban

A  Viacom Global Hungary Kft. munkatársai közbenjárásunkkal végeztek önkéntes munkát a Vázsonyi Vilmos idősek otthonában. A tevékeny délelőttöt lazulós délután követte a  Humusz Házban.

Áprilisban felpörögtek az események a Humusz társadalmi vállalkozása, a Re-krea körül.  Április első hetében az Ericsson „ Feltöltődő hetén”  vettünk részt, majd április 10-én a Viacom vállalati önkéntes programjának szervezésében és lebonyolításában működtünk közre.

A Viacom Global Hungary Kft. mintegy két tucat alkalmazottja vállalta, hogy hozzájárul a Vázsonyi Vilmos idősek otthonának szebbé, tisztábbá tételéhez. Az önkéntesek az idősek szobáit végigjárva tisztították meg a már régóta porosodó ablakokat. Voltak, akik virágot ültettek és olyanok is voltak, akik inkább a festést választották. A lényeg, hogy olyan munkák elvégzésére került sor, amikre az intézménynek amúgy nem igen lett volna kapacitása. A munka során a résztvevők végig szem előtt tartották a környezettudatosság szempontjait és a Humusz utasításait. Környezetbarát festéket és tisztítószereket használtak. A munkához szükséges eszközöket és kellékeket pedig környezetbarát termékeket forgalmazó boltokból szerezték be.

Délután a Humusz Házba vártuk a Viacom összes magyarországi munkatársát, hozzávetőleg 80 embert, ahol mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy körbenézzen a Humusz Háza táján és kicsit betekintsen egy környezetvédő civil szervezet mindennapjaiba. A vidám hangulatot a nagy létszám mellet a kellemes zene és a finom ebéd garantálta.

Ezúton is köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ennek a sikeres napnak a lebonyolításához! Köszönet az idősek otthonának és köszönet a Viacom munkatársainak!

Zöld üzleti hírek