Kis karácsony, zöld karácsony!?

Karácsony tájékán megszaporodnak a vállalati programok: Mikulás ünnepség, évzáró parti, adománygyűjtés, önkéntes programok. Mit tehetünk, ha szeretnénk mindezeket a lehetőségekhez képest mind (környezet)tudatosabbá varázsolni, ha a vállalati program érzekenyítő hatását összekötnénk egy kis szemléletformálással, ha lényeges szempont a Mikulás csomag összetétele és csomagolása?
Megkérdezhetjük a kollégákat is, ha van vállalaton belüli “zöld” munkacsoport, ők biztosan tudnak néhány jó tanáccsal szolgálni. Esetleg – ha tudjuk, mit keresünk – az interneten kutakodva is fellelhetünk tippeket és ötleteket. Vagy ha az elsőre nincs lehetőségünk, a másodikra nincs időnk, külsős segítséget is kérhetünk.

Ügyfélként rendezvényzöldítés iránti igényünket bátran fogalmazzuk meg az eseményeket szervező ügynökségnél, kérjünk részletes listát és “zöld” javaslatot a Mikulás csomag összetételét illetően, igyekezzünk kisebb szervezeteket találni, ahol segíthetnek a kollégáink, és úgy egyáltalán, legyünk tudatosak a választásainkat illetően, hisz egy-egy jól irányzott érzékenyítő programmal hatalmasat tudunk lendíteni a kiválasztott jó ügy érdekében!

re-krea karácsonyi röplap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zöld üzleti hírek