Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

KUKAkulTÚRA 2018-ban is

  • 2018. május 03.
  • Peti

Idén újra megrendezésre kerül a KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja! 2018. május 11-12-én pénteken és szombaton Te is betekintést nyerhetsz a hulladékkezelés kulisszái mögé!

Gondoltál már arra, mi történik a kidobott hulladékkal? A tejesdoboz, a műanyag palack és a papírhulladék is más-más utat jár be a feldolgozás során.

Itt az alkalom, gyere és ismerd meg a hulladék útját!

2018. május 11-12-én megnyitják kapuikat a hazai hulladékkezelők- és hasznosítók, hogy megmutassák, mi történik azzal a hulladékkal, amit mi összegyűjtünk. A különböző helyszíneken megismerheted a legújabb technikai és technológiai eljárásokat, betekintést nyerhetsz a hulladék kezelésével kapcsolatos innovációs folyamatokba, valamint hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodhatsz a hulladékfeldolgozásról. Az üzemlátogatások során hiteles információkat kaphatsz a hulladékkeletkezés megelőzésének fontosságáról, a feleslegessé vált anyagok szelektív gyűjtésének módjáról, hasznosságáról és bepillanthatsz a hulladékkezelés kulisszái mögé.

Kinek szól a program?

A KUKAkulTÚRA során hazai hulladékkezelő, -hasznosító cégek, intézmények várják a munkájuk iránt érdeklődő iskolai csoportok, családok, baráti társaságok tagjait!

Hol lesznek programok?

Minden további részlet ezen az oldalon található: http://szelektalok.hu/kukakultura/#kovesd-a-hulladek-utjat

 

 

kukakultura