Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Game over

Év: 
1999
Szám: 
Tavasz
Szerző: 
silly

Ki tudja, miért, talán a sorozatos támadások miatt, a Tetra Pak befejezte a "Oktatóbuszos" programját. A sajátos módon környezeti nevelési köntösbe bújtatott cégreklámról többször írtunk a KukaBúvárban. Bugyuta és torzító játékprogramokkal, lebomló dobozokkal, az üvegrendszer fogyatékosságaival és feketefenyő magvakkal operáló (nevelő...) busz most garázsba vonult.

Maradnak ezután a kombidobozok, évi 600-800 millió, marad a Riskatehén meg a hoooossssszzzzaaaannnnn-fffrrrrriiisstteeejjj. Nem maradunk agymosás nélkül, az bizonyos.

A cég egyébként - ez váljon dícséretévé - felajánlotta kedvezményes áron a buszt (teljes berendezésével) a Környezetvédelmi Minisztériumnak oktatási célra. A KöM riasztotta a nemzeti parkokat és a regionális hatóságokat, hogy valaki vegye már meg, mert tkp. törvényi kötelezettségük, hogy oktatóközpontot tartsanak fenn, de nincs komoly tülekedés érte.

Pedig meg kéne valakinek venni. Befektetésnek se rossz, mert van benne 12 pentiumos PC, amit sokmindenre lehet használni. Tényleg környezeti nevelési célra való egy ilyen busz! De ha valaki birtokba venné, legyen első dolga, hogy leradírozza a hülye kis játékprogramokat a diskekről, és feltölti értelmes dolgokkal. A HuMuSz szívesen segít!