Önkéntesek

Önkénteskedés kicsiknek és nagyoknak

Önkéntesként dolgozni igenis jó! Nincs főnök, rugalmas a munkaidő, azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz, nem kell megtenned, amit nem akarsz, és hát jót tenni jó.

Kertészkedős önkéntesünk

Czabányi Nikoletta a Szent István egyetem hallgatója, 2011 januárjától önkéntes szervezetünknél. Már több mint egy éve ő a kertészkedős csapat koordinátora. Azon munkálkodik rendületlenül, hogy a  Humusz Kert egy olyan hely legyen, ahova öröm bejönni.

Sokoldalú önkéntes hírszerkesztőnk: Pauló Gergely

Pauló Gergő"Teljesen magaménak érzem a Humusz szemléletét: amikor egy cikket szerkesztek, nem azon kell gondolkoznom, hogy a Humusz mit gondol a témáról, hanem arról, hogy nekem mi a véleményem. Nagyon ritkán különbözik a két dolog."

 

Sokan dolgoznak a nulla hulladékért

ÖnkénteseinkMég az év felénél sem tartunk, de már 150 órányi segítséget kaptunk önkénteseinktől. Itt alább foglaljuk össze, hogy ki mindenki szánta az idejét és energiáját arra, hogy a Humusz szekerét a maga erejével egy kicsit előrébb tolja.

Egy kismama is lehet önkéntes!

Nagy BettiNagy Betti a babavárás hónapjaira csatlakozott a Humusz önkéntes csapatához. Értékes segítségét ez úton is köszönjük.

Köszönet a csudajó önkéntes bázisnak!

"Lehet ezt még fokozni?", tesszük fel a kérdést egymásnak, amikor a humuszos önkéntesek levelező listájára küldött kérések („meghirdetett feladatok”) szinte percek alatt gazdára találnak. Lehet, sőt!

Köszönet!

Köszönjük, hogy a nyárból is szakítottatok ránk időt! Több mint 500 órányi munkát köszönhetünk nektek a májustól augusztusig tartó időszakban, ami majdnem pontosan megegyezik egy főállású ember három havi munkaidejével!

GYES után felüdülés a munkavégzés

Barasevich Rita egy éve lát el irodai teendőket a Humusz Házban. Rendbe tette adatbázisaink egy részét, segített az elszámolásainkban, a KukaBúvár postázásában, szakavatott módon intézi telefonos kommunikációnkat.

Oldalak