Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan dolgoznak a nulla hulladékért

Önkéntesek egész hada a Humuszban
Év: 
2011
Szám: 
Tavasz
Szerző: 
Balogh Emese

ÖnkénteseinkMég az év felénél sem tartunk, de már 150 órányi segítséget kaptunk önkénteseinktől. Itt alább foglaljuk össze, hogy ki mindenki szánta az idejét és energiáját arra, hogy a Humusz szekerét a maga erejével egy kicsit előrébb tolja.

Az év elején meg kellett vennünk a jövő évi tüzelőt. A sok köbméternyi farönköt be kellett pakolnunk a fatárolóba. Ezt az Önkéntes Fitnesz Klub segítségével is csak több menetben sikerült megoldani. A csapat tagjai: Molnár Imre, Fekete Erika, Hajdu Kriszti, Debreczeni Zsolt, Révhegyi Zoltán, Hoffmann Miklós.

Amint megjött a tavasz, burjánzásnak indultak a növények a Humusz Ház kertjében. A téli hótakaró is elrejtett ezt-azt, úgyhogy volt/van mit rendbe tenni a Ház körül. A kertész brigádhoz eddig Urbán Judit, Molnár Imre, Dr. Rákász Virág, Hajdu Kriszti, Fekete Erika, Czabányi Nikoletta, Gyuró Gabóc, Barasevich Rita és Gajdov Géza csatlakozott.

Tavasszal nemcsak a növények indultak be, hanem a rendezvények is. A tavaly kiokosított standolós csapat tagjai (Fekete Erika, Hajdu Kriszti, Fogarasi Orsi, Kabdebó Noémi és Molnár Andris) tesztelhették tudásukat, valamint toleranciaszintjüket a rendezvényeken. A standolós csapatot fogja erősíteni Barasevich Rita, Dr. Rákász Virág és Árvai Viktória is. Ők éppen most végzik a standolós önkéntesek számára kötelező képzésünket.

Irodai munkákban Barasevich Rita, Nagy Betti és Dr. Virág Annamária rendszeresen tudott ne- künk segíteni, Gyuró Gabóc pedig épp most csöppent bele a sűrűjébe: egy pályázati program keretében az összes hálózati tagunkat és tagszervezetünket telefonálhatta végig, nem is egyszer.

Hírszerkesztői munkákat Névery Dorottya, Kump Edina és Molnár Andris vállalt, a program- ajánlónkat Nagy Melinda és Sztrecskó Rita bővíti. Az IWIW és a Network humuszos frissítése Fekete Erika állandó reszortja. A Kukabúvár előző számába több önkéntesünk írt cikket: Dr. Virág Annamária, Gajdov Géza, Névery Dorka és Molnár András. Az újság postázásában Fekete Erika, Thurzó Zsuzsa, Sztrecskó Rita, Dr. Rákász Virág és Molnár Imre segített.

Rendezvényeinken mindig szükség van önkéntesekre, akikre rábízhatjuk az étkezés megszervezését. A tavaszi közgyűlésen, a hálózati találkozónkon és a tanárképzésünkön többen is serénykedtek: Fekete Erika, Hajdu Kriszti, Konta Noémi, Barasevich Rita, Dr. Rákász Virág, Árvai Viki, Török jános, Molnár András. Fordítási munkákat ebben az évben eddig Vígh Kriszta, Gál Edina, Horváth Sarolta, Parádi Tímea vállalt.

Kedves Önkénteseink! Nagyon hálásak vagyunk a segítségetekért, a lelkesedésetekért!