Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

GYES után felüdülés a munkavégzés

Barasevich Rita egy éve lát el irodai teendőket a Humusz Házban
Év: 
2011
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Nemeskéri Klára

Barasevich Rita egy éve lát el irodai teendőket a Humusz Házban. Rendbe tette adatbázisaink egy részét, segített az elszámolásainkban, a KukaBúvár postázásában, szakavatott módon intézi telefonos kommunikációnkat.

Barasevich Rita„2010 nyarán környezetvédelmi képzéseket keresgélve bukkantam a Humusz honlapjára. Vidéken élek, ezért a meghirdetett önkéntes akciókat nem tudtam beilleszteni az életembe, viszont a GYES alatti otthoni bezártság után üdítő volt újra megtapasztalni a munkakörnyezetet. Korábbi irodavezetői gyakorlatomat kamatoztatom a Humusz csapatában.

Tetszik, hogy minden alkalommal pontosan megkapom, hogy milyen feladatok várnak rám, és kb. mennyi időt kell rászánnom. Jó érzés, hogy a kollégák a segítőkészségük mellett kinyilvánítják és meg is köszönik az általam elvégzett munka értékét, számítanak rám. Szívesen jövök a Humuszba, segít visszaszokni a munkába, ráadásul egyre környezettudatosabbá is válik a szemléletmódom, a háztartásvezetésem. A későbbiekben környezettudatos gyerekfoglalkozásokat is szeretnék tartani.”