Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köszönet a csudajó önkéntes bázisnak!

Köszönet a havi több, mint száz munkaóráért
Év: 
2011
Szám: 
Tél
Szerző: 
Portik-Bakai Zsuzsa

"Lehet ezt még fokozni?", tesszük fel a kérdést egymásnak, amikor a humuszos önkéntesek levelező listájára küldött kérések („meghirdetett feladatok”) szinte percek alatt gazdára találnak. Lehet, sőt!

Hiszen bőven van még olyan önkéntes, illetve olyan teendő, aki/ami még nem találta meg a párját. Így tovább fejlesztjük az önkéntes programunkat. Februártól havonta küldünk egy összesített listát a vállalható feladatokról, hogy könnyebben tervezhetők legyenek a tevékenységek.

Az előző lapszám megjelenése óta eltelt időben számtalan különféle munkát vállaltatok, a nulla hulladékos lakossági kérdőív kiértékelésétől kezdve, kertészkedésen át, pénzügyi adminisztrációig sok minden történt. Hosszú felsorolás helyett – ez a lista el sem férne a lapon – a lap alján olvasható egy névsor azokról, akik a feladatokat elvégezték. Havonta több mint száz munkaórát kaptunk így.

Nagy köszönet nekik, és mindenki másnak, aki akár csak egy levél továbbküldésével is segítette a munkánkat! Nagy hálával tartozunk mindenkinek, aki idejét nem sajnálva kicsit is hozzájárult a munkánkhoz, és bízunk benne, hogy egyre jobb és egyre nagyobb lesz a szervezet önkéntes bázisa. Aki szeretne csatlakozni, a humusz.hu oldalon a Segíts! menüpontban regisztrálhat.

 

SEGÍTŐINK

Andrasev Szonja, Árva Viktória, Barasecivh Rita, Beke Balázs, Bottyán Nóra, Czabányi Nikolett, Cziglényi Boglárka, Darvas Kata, Endrédi Viktória, Fekete Erika, Fogarasi Orsi, Fülöp Lajos István, Gaborják Éva, Gajdov Géza, Gergely Orsi, Godány Zsuzsanna, Graczka Dorottya, Gyuró Gabriella, Hajdu Krisztina, Heé Veronika, Herman Edit, Hudák János, Kabdebó Noémi, Kasch Zoltán, Koltai Ágnes, Kovács Bernadett, Kump Edina, Madarassy Zsuzsanna, Major Ildikó, Mihály Réka, Molnár András, Molnár Imre, Munkácsy Béla, Nagy Beáta, Nagy Péter, Nagyistván Gábor, Nemeskéri Klára, Névery Dorottya, Papp Éva, Papp György, Pauló Gergely, Policsányi János, Rajczy Zsuzsanna, Rákász Virág, Sáfián Fanni, Sándorfalvi Katalin, Scheuer Zsuzsa, Sztrecskó Rita, Tóth Katalin, Varga Katalin, Vida Judit, Vigh Krisztina, Vörös Amadea, Zajáros Anett, Zerényi Kata, Zólyomi Edina