Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

LÁTÓ-MEZŐ KÖZÖSSÉGI ÖKOTÁBOR – EGY EGYEDÜLÁLLÓ KÖZÖSSÉGI TÁBOR A BÖRZSÖNYBEN!

  • 2012. március 15.
  • T.Zsuzsa
Szerző: 
T.Zsuzsa

Lepénysütés, madárodú-készítés, kosárfonás, közösségi játékok, éjszakai kirándulás. Mindezekben és még sok további élményben lehet része annak, aki a LÁTÓ-MEZŐ Közösségi Ökotáborba megy 2012 nyarán. A helyszín Nagybörzsöny és környéke, a Nyugat-Börzsöny mesés tája.

Nemcsak a csodálatos tájjal és élőlényekkel ismerkedhetnek meg, hanem azzal is, hogy miként élhetnek békében és boldogan együtt velük. Továbbá azzal is, hogy mennyire fontosak a közösségek az ember életében.

Kecskefejés, lóápolás, kertészkedés, lepénysütés, lekvár- és sajtkészítés. Kirándulások, melyek során megismerkedhetnek a környék élővilágával, ehető és mérgező élőlényeivel, gyógynövényeivel. Mesemondót hallgathatnak, énekelhetnek, néptáncot tanulhatnak, közösségi játékokat játszhatnak. Agyagozás, kosárfonás, madárodú készítés. Nem utolsósorban régészkedés, csillagvizsgálás és íjászkodás is. Mindezt pedig tapasztalt és lelkes táborvezetők, Flórián Norbert, Mecsnóber Melinda, Sebestyén Lóránd és Szabó Fruzsina segítségével.

Az egyhetes táborba 10-17 évesek jelentkezését várják. A nyár folyamán három turnust is tartanak.

A tábor szervezője a Helyi Kisközösségek Közhasznú Nonprofit Kft., a Kisközösségi Program megvalósulását segítő szervezet.

Jelentkezni a [email protected] címen lehet legkésőbb 2012 június 4-ig.

Szeretettel várnak mindenkit a táborban!

Bővebb információk az Látó-Mező Közösségi Ökotáborról a http://www.kiskozossegek.hu/Tabor és a LÁTÓ-MEZŐ facebook oldalán.